H AEK επέστρεψε στις νίκες αφού κέρδισε την ομάδα του Αγίου Νικόλαου με 6-1.

Ο Ντακόλ σημείωσε μέσα σε 21 λεπτά 4 τέρματα στο 67’,68’ , 73’ και 88’ ενώ το σκορ είχε ανοίξει στο 18’ ο Ανάκογλου και ο ίδιος παίκτης πέτυχε ένα ακόμη τέρμα στο 70’ με εξαιρετικό ανάποδο «ψαλιδάκι».

 Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο δυσκολεύτηκε από την αντίσταση της ομάδας του Αγίου Νικολάου, ενώ έχασε και πέναλτι στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.

Ο ΑΟΑΝ ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο και ισοφάρισε στο 32’ με τον Καρνιάτη σε 1-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, ενώ στο 34\’ η ομάδα του Αγίου Νικολάου έμεινε με 10 παίκτες.

Η «ένωση» όμως στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε εντελώς διαφορετική και παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο σημείωσε άλλα 5 τέρματα κάνοντας το τελικό 6-1, χωρίς να αφήσει κανένα λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου περιθώρια στους «κρητικούς» να αντιδράσουν.


ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Γιώργος Καβουσανός):
 Μπρόκος, Κωστάκης, Κανάς, Ιασωνίδης, Δέλλιος, Χριστάκης (74\’ Μιγιάκοβιτς), Πηγιάκης, Μυρίλλας, Δήμας (46’ Γκέκας), Κοκολάκης, Καρνιάτης

AEK (Τραϊανός Δέλλας): Βούρας, Πεταυράκης (78’ Τσουμάγκας), Σταθάκης, Ρόβας, Τσουκαλάς (40’ Ντακόλ), Γεωργέας, Κορδέρο, Πλατέλλας, Ανάκογλου, Πόποβιτς (66’ Γροντής), Μπρέσεβιτς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκοβέσης (Αρκαδίας)
ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook