Την Άνοιξη αν δεν την βρεις την φτιάχνεις λέει ο Ελύτης… 
Προσδίδοντας και εμείς στην Άνοιξη συμβολικό χαρακτήρα, προσβλέποντας στην πολιτισμική αναγέννηση του τόπου μας, ολοκληρώσαμε το διήμερο αφιέρωμα για τα Έθιμα της Άνοιξης. 
Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι παραβρέθηκαν και συμμετείχαν σε αυτές τον Σεβασμιότατο Κρήτης κ.κ.Ειρηναίο , τον Περιφερειακό περιφερειάρχη κ. Δεικτάκη τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου κ. Κώστα Μαμουλάκη, τον πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου Κώστα Τσαγκαράκη,τον πρόεδρο ΔΟΠΑΜ Γιώργο Αεράκη, τον αντιδήμαρχο Κρουσώνα Γιάννη Μακριδάκη, τον αντιδήμαρχος Τυλίσου Θανάση Κύρκο, τον πρόεδρο τοπικής κοινότητας Αστρινό Τζωράκη, την αντιπρόεδρο ΔΟΚΑΠΑΜ Μαρία Αντονωγιαννάκη ,τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Δρακουλάκη, τον κ. Νικολακάκη Καθηγητή Πανεπιστημίου, τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Ηρακλή Πυργιαννάκη, και το πρώην αντιδήμαρχος Ηρακλείου Μιχάλη Περισυνάκη, επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και όσους δεν παραβρέθηκαν αλλά έστειλαν τις ευχές τους. 
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον εισηγητή κ.Ν.Ψιλάκη και στον Πολιτιστικό σύλλογο \”Νέα Γενιά\” του Κρουσώνα που πλαισίωσε τις εκδηλώσεις καθώς και το μουσικό σχήμα Ανα΄πνοή και το ενοριακό συμβούλιο για την παραχώρηση της αίθουσας.
Το Διοικητικό συμβούλιο του μουσείου ΘΥΡΑΘΕΝ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook