Μια ιστορία παρόμοια με το γνωστό Κωσταλέξι έρχεται στο φως της δημοσιότητας στην Πάτρα με θύμα έναν επιστήμονα με νευρολογικά προβλήματα, σύμφωνα με το dete.gr.
Η γειτονιά γνωρίζει καλά τι συμβαίνει στο σπίτι της οικογένειας αλλά κανείς δεν μιλά. Mάνα και κόρη κρατούν κλεισμένο στο σπίτι τον ανάπηρο γιο της οικογένειας προκειμένου να λαμβάνουν τα χρήματα που παίρνει.
Οι καταγγελίες μιλούν για μία μητέρα με απίστευτη θρησκοληψία που όμως δεν αντιμετωπίζει όπως πρέπει το παιδί της ο οποίος μάλιστα έχει διακριθεί για τις επιστημονικές του γνώσεις.
Το αγόρι της οικογένειας έχει αναπηρία σε υψηλό ποσοστό, αντιμετωπίζει νευρολογικά προβλήματα και έχει μειωμένη ακοή, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να σπουδάσει και να πραγματοποιήσει το όνειρό του.
Όμως όπως ο ίδιος ομολόγησε σε φιλικά του πρόσωπα, εδώ και πολλά χρόνια είχε περιοριστεί από την οικογένειά του προκειμένου να του παίρνουν (όπως ο ίδιος ισχυρίζεται) τα χρήματα που του ανήκουν ακόμη και από μία σύνταξη που λαμβάνει από τον εδώ και χρόνια πεθαμένο πατέρα του.
Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας έχει αναγκασθεί να μιλήσει για το δράμα που αντιμετωπίζει και σε γνωστό Σύλλογο που ασχολείται με τέτοιες περιπτώσεις, και ο οποίος προσπαθεί με την δέουσα ευαισθησία να βοηθήσει. 
Σύμφωνα με καταγγελίες συγγενής του τον παρουσιάζει στη γειτονιά ως «βλαμμένο» προκειμένου να αποφευχθούν συζητήσεις και κους κους. Ωστόσο οι περισσότεροι γνωρίζουν ποια είναι η αλήθεια.
newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook