Μεροκάματο του τρόμου για περιπτερούχο στα Κάτω Λεχώνια Μαγνησίας. Βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο ληστές, οι οποίοι παραμόνευαν τη στιγμή που θα κατέβαζε τα ρολά του περιπτέρου για να αρπάξουν τις εισπράξεις του με την απειλή μαχαιριού.
Ο 57χρονος περιπτερούχος παρά τον αιφνιδιασμό στη θέα του μαχαιριού δεν έχασε την ψυχραιμία του και επιχείρησε να αποτρέψει τους δύο ληστές. Μετά από πάλη μαζί τους και αφού άρπαξε από τη λεπίδα το μαχαίρι που είχε στραφεί στο λαιμό του, εγκατέλειψε τις προσπάθειές του μπροστά στο σοβαρό πλέον κίνδυνο για τη ζωή του,όπως δημοσιεύει ο Ταχυδρόμος. Έδωσε από το συρτάρι του ταμείου του ποσό περίπου 2.000 ευρώ και απροσδιόριστο αριθμό καρτών κινητής τηλεφωνίας.
Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση από τις γροθιές και κλωτσιές που δέχθηκε, είδε τον κίνδυνο να απομακρύνεται, όταν οι ληστές με τα χρήματα και τις κάρτες στα χέρια τράπηκαν σε φυγή.
Σημαντικό στοιχείο για τις αστυνομικές αρχές αποτελεί ερασιτεχνική φωτογραφία που απεικονίζει τον έναν τουλάχιστον από τους δράστες! Τη φωτογραφία τράβηξε ιδιώτης με κινητό τηλέφωνο το προηγούμενο βράδυ της ληστείας του περιπτέρου στα Κάτω Λεχώνια, όταν είδε τρεις αλλοδαπούς να κινούνται ύποπτα στην περιοχή, δείχνοντας ότι κάτι αναζητούσαν…
Το πρόσωπο του ενός εκ των δύο ληστών του φέρεται να αναγνώρισε στη φωτογραφία ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου. Οι έρευνες της αστυνομίας κινούνται πλέον σε συγκεκριμένη κατεύθυνση.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook