Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, για τη δημοσιοποιηση φωτογραφιών 3 ατόμων, με σχετική δικογραϕία του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασϕάλειας Αττικής, συμμετέχοντας σε εγκληματική ομάδα, κατάϕεραν να εξαπατήσουν αγοραστές και να τους πουλήσουν ακίνητο στην περιοχή της Βάρκιζας Αττικής, που δεν τους ανήκε, έναντι υψηλού χρηματικού ποσού.

Τα ατομα παρουσιάζονταν ψευδώς ως ιδιοκτήτης και διαμεσολαβητης ακινήτου χρησιμοποιώντας δελτίο ταυτότητας (προϊόν υϕαρπαγής) με τα στοιχεία του πραγματικού κατόχου του ακινήτου.

Σύμϕωνα με το σκεπτικο η Εισαγγελική Διάταξη, η οποία αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στην αναζήτηση και τον εντοπισμό των ανωτέρω ατόμων.

Έκκληση της ΕΛΑΣ προς τους πολίτες που γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με τα άτομα που απεικονίζονται στις ϕωτογραϕίες, να επικοινωνήσει με τα τηλέϕωνα 210-6476183 και 6476685 του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασϕάλειας Αττικής.

\"\"

\"\"

\"\"

twitter Nαντια Αλεξίου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook