Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ακόμα πιο… ζόρικη τη συνέχεια για τον Πλατανιά, αφού τον υποχρέωσε σε οδυνηρή ήττα με 2-1 στα Περιβόλια, για την 27η αγωνιστική της Super League.

Πως ξεκίνησαν το ματς

Για δεύτερη σερί αγωνιστική υπερασπίστηκε την εστία του Πλατανιά ο Περιστερίδης, με την τετράδα στην άμυνα να αποτελούν από δεξιά προς τ’ αριστερά οι Ινκούμ, Γιαχία, Φαΐσκα, Ζαραδούκας. Στη μεσαία γραμμή ο Αγκιλέρα, με τον Τέτε και τον Γουνδουλάκη να κινείται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Τόρες και τους Μπέλιτς (δεξιά), Κατάι (αριστερά) στα «φτερά» της επίθεσης. Στην πορεία του ματς ο Άγγελος Αναστασιάδης πέρασε ως «κρυφό» φορ τον Κατάι, με τον Γουνδουλάκη να μετατοπίζεται στ’ αριστερά.

Ο Βελλίδης υπερασπίστηκε την εστία του ΠΑΣ με την αμυντική τετράδα να αποτελούν από τα δεξιά προς τ’ αριστερά οι Ντάσιος, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ. Στα χαφ οι Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, με τον Ακόστα στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής και τον Κοροβέση στο αριστερό, ενώ ο Γιάκος ήταν σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ίλιτς.

Το ματς              

Κάτω από συνεχή και δυνατή βροχόπτωση διεξήχθη η αναμέτρηση στα Περιβόλια. Ο Πλατανιάς απείλησε πρώτος στο 5’ με τον Κατάι, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που σκόραραν στο 11’ με τον Μπέριο. Η «απάντηση» των γηπεδούχων ήταν σχετικά γρήγορη, αφού στο 23’ ο Κατάι με ιδανικό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Παρά τον καλό ρυθμό του ματς μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν καταγράφηκε κάποια άλλη σπουδαία ευκαιρία. Στην επανάληψη το σκηνικό επαναλήφθηκε, αφού ο Πλατανιάς ήταν αυτός που μπήκε δυναμικά, απειλώντας με Κατάι και Τόρες, αλλά ο ΠΑΣ έφτασε στο γκολ και πάλι από κόρνερ με σκόρερ αυτή τη φορά τον έτερο κεντρικό του αμυντικό Κολοβέτσιο. 
Οι προσπάθειες του Βλαχοδήμου στη συνέχεια δεν είχαν αποτέλεσμα, ενώ οι Σιαλμάς, Μενδρινός δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν την ομάδα τους ερχόμενοι από τον πάγκο. 
Οδυνηρή ήττα για τον Πλατανιά, που πάει σε «τελικό» παραμονής με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Φάσεις-γκολ

5’ Δυνατό σουτ του Κατάι ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. 

11’ ΓΚΟΛ: Κόρνερ του Μπέλιτς, πιο ψηλά από όλους ο Μπέριος με καρφωτή κεφαλιά «νικάει» τον Περιστερίδη για το 0-1.
23’ ΓΚΟΛ: Ο Τέτε πασάρει στον Τόρες, που με ιδανική πάσα βγάζει «φάτσα» με τον Βελλίδη τον Κατάι, ο οποίος με ασύλληπτο σουτ ισοφαρίζει σε 1-1. 

29’ Σε κερδισμένο φάουλ του ΠΑΣ ο Ακόστα πασάρει στον Ίλιτς, το σουτ του οποίου κοντράρει σε παίκτη του Πλατανιά που βρισκόταν στο «τείχος» και καταλήγει για λίγο δίπλα από την εστία του Περιστερίδη. 
39’ Μακρινό σουτ του Γιάκου μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Περιστερίδης.
46’ Ο Κατάι μέσα από την περιοχή το δυνατό σουτ, η μπάλα περνάει παράλληλα από την εστία του Βελλίδη και με τα φάλτσα που πήρε καταλήγει εκτός πλάγιας γραμμής.
47’ Σουτ του Τόρες άουτ. 
51’ Ο Γουνδουλάκης σπρώχνεται από τον Μιχαήλ αλλά δεν πέφτει για να κερδίσει ενδεχομένως το πέναλτι, σουτάροντας από πλάγια θέση για να μπλοκάρει ο Βελλίδης.
53’ Ο Κοροβέσης απέφυγε ωραία τον Ινκούμ και έκανε το δυνατό σουτ, με τη μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
55’ Ο Βελλίδης μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια το σουτ του Κατάι. 
56’ Μακρινό σουτ του Τέτε μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Βελλίδης.
61\’ ΓΚΟΛ: Πετυχημένη η \”κομπίνα\” στο κόρνερ για τους παίκτες του ΠΑΣ, με τον Ακόστα να πασάρει στον Ίλιτς, που αποφεύγει τον Γουνδουλάκη και πασάρει στον Κολοβέτσιο, ο οποίος με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Περιστερίδη.
66’ Ο Βλαχοδήμος εκμεταλλεύεται αδράνεια στην άμυνα του ΠΑΣ και σουτάρει, για να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Βελλίδης. 
82’ Σέντρα του Βλαχοδήμου πλασέ του Τόρες σώζει ο Βελλίδης. 
84’ Σουτ του Τέτε μπλοκάρει σταθερά ο Βελλίδης. 
85’ Δυνατό σουτ του Τσάβες παράλληλα από την εστία.
86’ Σουτ του Βλαχοδήμου ελάχιστα άουτ. 
88’ Ο Τσάβες «σπάει» στον Τσουκαλά, που με δυνατό σουτ στέλνει τη μπάλα άουτ.
90’ Φάουλ του Βλαχοδήμου αποκρούει σωτήρια ο Βελλίδης.
Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών)-Κούλα (Ξάνθης)
4ος: Ιωαννίδης (Αργολίδας)

Κίτρινες: Αγκιλέρα (24’), Γιαχία (27’), Μιχαήλ (36’), Ντάσιος (44’), Ίλιτς (50’), Τζημόπουλος (78’)

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Περιστερίδης, Ινκούμ, Γιαχία (75’ Μενδρινός), Φαΐσκα, Ζαραδούκας, Αγκιλέρα, Τέτε, Μπέλιτς (65’ Βλαχοδήμος), Κατάι, Γουνδουλάκης (64’ Σιαλμάς), Τόρες.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Κολοβέτσιος, Μπέριος, Μιχαήλ (71’ λ.τρ. Κίτσου), Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Ακόστα, Κοροβέσης, Γιάκος (63’ Τσάβες), Ίλιτς (83’ Λεάντρο).

To video του αγώνα

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook