Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου με την οποία λέει όχι στο χαράτσι των 5 ευρώ στα μελλοντικά ιατρεία του ΠΕΔΥ.
Στην ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρεται:
\”Όταν αγωνιζόμασταν για να καταργηθεί το 25ευρω και το 5ευρώ στα νοσοκομεία νομίζαμε ότι ο υπουργός υγείας είχε πάρει το μήνυμα, που έχουν οδηγήσει την κοινωνία, τον ελληνικό λαό οι ασκούμενες πολιτικές.
Δυστυχώς όμως διαφαίνεται ότι ο χαρακτηρισμός του μισάνθρωπου επιβεβαιώνεται καθημερινά για τον κ. Γεωργιάδη και εδώ συνυπεύθυνη είναι όλη η κυβέρνηση.
Όταν η αύξηση των θανάτων από την εποχική γρίπη έφτασαν τους 64 ενώ 61 νοσηλεύονται στην εντατική γιατί δεν είχαν όπως και χιλιάδες άλλοι εμβολιαστεί, όταν κατά τον Άδωνη οι καρκινοπαθείς δεν είναι άτομα υψηλού κινδύνου μονάχα στο τελικό στάδιο, όταν κλείνουν πραξικοπηματικά τον ΕΟΠΥΥ αφήνοντας εκατομμύρια Έλληνες στο έλεος του θεού, όταν 3.000.000 άνεργοι και ανασφάλιστοι δεν έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη μας επιβάλουν χαράτσι 5 ευρώ στα μελλοντικά ιατρεία του ΠΕΔΥ.
Οι ανθρωπόκτονες πολιτικές και ο ανεπίτρεπτος ερασιτεχνισμός που οδηγούν την υγεία του λαού μας σε αδιέξοδο, δεν θα περάσουν κ. Γεωργιάδη.
Μας τα έχετε πάρει όλα.
Την αξιοπρέπεια και τη ζωή μας όμως δεν θα σας αφήσουμε να την διαπραγματευτείτε με τους τοκογλύφους εταίρους σας.
Είναι αδιαπραγμάτευτη.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook