Tο πολυβραβευμένο βιβλίο του ομογενή συγγραφέα της Αυστραλίας, Χρήστου Τσιόλκα «Το Χαστούκι» θα γίνει τηλεοπτική σειρά και στις ΗΠΑ.

Όπως και στην Αυστραλία, έτσι και στις ΗΠΑ, θα γυριστούν οκτώ επεισόδια για το δίκτυο του NBC. Στην Αυστραλία το βιβλίο του Ελληνοαυστραλού συγγραφέα που έχει σαρώσει τα διεθνή λογοτεχνικά βραβεία και έχει ήδη πουλήσει πάνω από 700.000 αντίτυπα έως τώρα έγινε σειρά από το κρατικό κανάλι του ABC και επίσης κέρδισε πολλά βραβεία.

Τους διάφορους ρόλους της αυστραλιανής σειράς ερμήνευσαν και αρκετοί Ελληνοαυστραλοί ηθοποιοί όπως ο Αλεξ Δημητριάδης, ο Λεξ Μαρίνος, η Τούλα Γιαννή, ο Αρης Γούναρης, ο Δημήτρης Μπαβέας, ο Στ. Μουζάκης, η Τσέλτιν Τσιόλκα, και η Ευγενία Φράγκου.

Στο βιβλίο, όπως και στην τηλεοπτική σειρά, αντικατοπτρίζεται η σύγχρονη οικογένεια της Αυστραλίας με καυστικό τρόπο. Σε μια οικογενειακή γιορτή ένας Έλληνας άντρας χαστουκίζει ένα ξένο παιδί. Το γεγονός αυτό διχάζει τους παρευρισκόμενους, που άλλοι βρίσκουν ελαφρυντικά και άλλοι απαιτούν την παραδειγματική τιμωρία του ενόχου.

Οι απρόβλεπτες συνέπειες του χαστουκιού θα τους αναγκάσει όλους να αναθεωρήσουν την ίδια τους τη ζωή, τις επιθυμίες τις προσδοκίες τους και τα πιστεύω τους.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook