Ο Παγκρήτιος Φωνητικός Διαγωνισμός πραγματοποιείτε φέτος για 16η φορά, δίνοντας και πάλι την ευκαιρία σε νέους και νέες από όλη την Κρήτη με φωνητικά προσόντα και αγάπη για το τραγούδι, να διακριθούν και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του τραγουδιού.

Αξιοποιώντας τη δημόσια προβολή αλλά και την εμπειρία που παρέχει ο διαγωνισμός, πολλοί από τους διακριθέντες των προηγούμενων χρόνων εργάζονται σήμερα ως επαγγελματίες τραγουδιστές

Η Cretanart productions, εκτός από ένα διετές επαγγελματικό συμβόλαιο που προσφέρει στους διακριθέντες, παρακολουθεί και στηρίζει εκείνους που διαθέτουν προσόντα και διάθεση να ασχοληθούν με το τραγούδι.  

Από το σύνολο των υποψηφίων που θα δηλώσουν αρχικά συμμετοχή θα ξεχωρίσουν οι 30 ικανότεροι που θα συνεχίσουν στον προκριματικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Απριλίου. Από τον προκριματικό θα επιλεγούν οι 18 υποψήφιοι που θα συμμετέχουν στον Τελικό του 16ου Παγκρήτιου Φωνητικού Διαγωνισμού, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαΐου σε μεγάλο χώρο στο Ηράκλειο.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείτε με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας ενώ οι υποψήφιοι θα πρέπει με τη συμμετοχή τους να δηλώσουν 2 τραγούδια της επιλογής τους με τα οποία επιθυμούν να διαγωνιστούν.

Δήλωσε σήμερα συμμετοχή στο 2810 229229.

(Οι δηλώσεις συμμετοχής ισχύουν έως 31/03)

Χορηγός Επικοινωνίας, είναι το Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook