Με το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου αρχίζει ο κύκλος συνομιλιών του συνδυασμού «Δύναμη Πολιτών» και του επικεφαλής, Βασίλη Λαμπρινού στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου.

Η επιλογή αυτή από τον κ. Λαμπρινό και τους συνεργάτες του δεν είναι τυχαία αλλά έχει ουσιώδη σημασία.

Όπως έχει δηλώσει ο κ. Λαμπρινός, βασική προτεραιότητά του θα είναι η αλληλεγγύη προς όλους όσους έχουν πληγεί περισσότερο από την πρωτοφανή κρίση και το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου έχει την πλήρη και λεπτομερή εικόνα της σκληρής εργασιακής πραγματικότητας.

Οι νέες εργασιακές συνθήκες και κυρίως η ανεργία που σαρώνει τις πλέον παραγωγικές ηλικίες αποτελούν ένα ζωτικό πρόβλημα που για τη διαχείριση του απαιτούνται συνεργασίες και συμπλεύσεις.

Ο κ. Λαμπρινός θα συναντηθεί μεθαύριο Πέμπτη στις 12:00 μμ με τον πρόεδρο του Ε.Κ.Η Σωκράτη Βαρδάκη και εκπροσώπους των Σωματείων.

Τον κ. Λαμπρινό θα συνοδεύουν μέλη της ομάδας προγράμματος τα οποία θα ενημερωθούν αναλυτικά από την διοίκηση και τα μέλη του Εργατικού Κέντρου και μέσα από τον διάλογο θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα του συνδυασμού με θέσεις και στοχεύσεις.

Στο επίκεντρο του προγράμματος της κίνησης «Δύναμη Πολιτών» βρίσκεται η τοπική ανάπτυξη, στην λογική όχι μόνο νέων αλλά και ποιοτικών θέσεων εργασίας, καθώς και η μέριμνα για τους απόρους, τους ανέργους και τους αστέγους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook