Την 13η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισαν Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας στους Προπαίδες και Μινώταυρος (φωτ.) στους Τζούνιορ.

Στους Προπαίδες η Ιωνία 2000 συνέτριψε με 8-0 τον Πλατανιά στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να βρεθούν εκτός τετράδας, με Δόξα Παχιανών και Κισσαμικό να ισοβαθμούν στην 4η θέση.

Στα Τζούνιορ ο Κισσαμικός μπήκε στο «κόλπο» της τετράδας, που οδηγεί στα πλέι οφ τίτλου, αφού επιβλήθηκε του Αστέρα Χαλέπας με 5-1, στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι ηττημένοι στο ημίχρονο έκαναν ένσταση για πλαστοπροσωπία, αλλά ο ρέφερι της αναμέτρησης Μακοβέι μετά τον έλεγχο που έκανε δεν βρήκε τίποτα μεμπτό από πλευράς Κισσαμικού.

Στους Προτζούνιορ η «μάχη» για τον τίτλο συνεχίζεται, με Ακαδημία Νέας Κυδωνίας και Α.Ο. Περιβολίων να ισοβαθμούν στην κορυφή και το Καλτσέτο να παραμένει σε απόσταση δύο βαθμών. Εν αντιθέσει με Προπαίδες, Τζούνιορ, που θα υπάρξουν πλέι οφ των τεσσάρων ομάδων (χιαστί ο 1ος με τον 4ο και ο 2ος με τον 3ο, με τους νικητές να διεκδικούν σε νοκ-άουτ αγώνα τον τίτλο) στην μικρότερη ηλικιακά κατηγορία των πρωταθλημάτων υποδομής ο πρωταθλητής θα προκύψει μετά το πέρας των 11 αγωνιστικών.

Για φωτογραφίες από το Άρης Σ.-Α.Δ.Ν. Κυδωνίας στα Τζούνιορ πατήστε ΕΔΩ.

Για φωτογραφίες από το Δόξα Παχ.-Α.Π. Σούδας στα Τζούνιορ πατήστε ΕΔΩ.

Για φωτογραφίες από το Ροδωπού-Μινώταυρος στα Τζούνιορ πατήστε ΕΔΩ.

Για φωτογραφίες από το Μινώταυρος-Καλτσέτο στα Προτζούνιορ πατήστε ΕΔΩ.

Αναλυτικά η εικόνα:

 \"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook