Οι ημέρες μετράνε αντίστροφα για τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, που θα φιλοξενηθεί στα Χανιά.

Το Κλειστό Γυμναστήριο του Κλαδισού είναι έτοιμο να υποδεχθεί το 21ο All Star Game.

Διαβάστε μέσω των σχετικών ενημερώσεων του ΕΣΑΚΕ για τα τελευταία νέα:

Συνέντευξη τύπου για All Star Game ΟΠΑΠ στα Χανιά 

Την Παρασκευή 7/3 (13:00) το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στα Χανιά, ενόψει του 21ου All Star Game ΟΠΑΠ, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού, το Σάββατο (8/3) και την Κυριακή (9/3).

Το \”παρών\” στη συγκεκριμένη συνέντευξη τύπου θα δώσουν οι διοργανωτές του All Star Game ΟΠΑΠ, καθώς και φορείς της πόλης των Χανίων.

Να σημειωθεί ότι στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου θα δοθούν οι διαπιστεύσεις του All Star Game ΟΠΑΠ, στους δημοσιογράφους που έστειλαν τις αιτήσεις τους στη διοργανώτρια αρχή, εντός της προθεσμίας που είχε δοθεί (25 Φεβρουαρίου).

EΣΑΚΕStore, το ηλεκτρονικό κατάστημα του EΣΑΚΕ      

Το EΣΑΚΕStore, το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα του EΣΑΚΕ, είναι ήδη online μέσα από το www.esake.gr!

 Στο ΕΣΑΚΕStore διατίθενται, για πρώτη φορά, αναμνηστικά προϊόντα τόσο του All Star Game ΟΠΑΠ, όσο και της Basket League ΟΠΑΠ, σχεδιασμένα και εμπνευσμένα από το πάθος και την αγάπη για το Μπάσκετ σαν «Τρόπο Ζωής».

Τα επίσημα προϊόντα του ΕΣΑΚΕ ανταποκρίνονται στα υψηλότερα ποιοτικά κριτήρια, έχουν κατασκευαστεί στην Ελλάδα σε συνεργασία με την εταιρεία Nickan, και χαρακτηρίζονται από την υψηλή αισθητική και τις προσιτές τιμές. Ο σχεδιασμός των αντικειμένων και η συνολική διαχείριση τoυ καταστήματος γίνεται σε συνεργασία με την εταιρεία Fairplay.

Ειδικότερα για τους οι λάτρεις του μπάσκετ στην Κρήτη, ειδικό κατάστημα EΣΑΚΕStore θα λειτουργήσει στο Basket Village του Κ.Γ. Κλαδισού Χανίων στο πλαίσιο του All Star Game OΠΑΠ 2014. Εκεί θα διατίθενται σε ειδικές τιμές η αποκλειστική σειρά επίσημων αναμνηστικών του All Star Game ΟΠΑΠ, οι συλλεκτικές εμφανίσεις των ομάδων και αναμνηστικά της Βasket League ΟΠΑΠ.

Παράλληλα το ΕΣΑΚΕStore των Χανίων θα φιλοξενήσει ειδικές κληρώσεις και εκδηλώσεις με την συμμετοχή των All Stars.

Αντικατάσταση του Μουν στο All Star Game ΟΠΑΠ

Η αποχώρηση του Τζαμάριο Μουν από τον Ολυμπιακό αλλάζει το ρόστερ της ομάδας REST OF THE WORLD στο All Star Game ΟΠΑΠ, που θα γίνει στα Χανιά, στις 8 και 9 Μαρτίου.

Τη θέση του Αμερικανού φόργουορντ, θα πάρει ο ΙΒΑΝ ΑΣΚΑ από τον Ίκαρο BW LUCY HOTEL.

Επίσης, δεν θα μείνει κενή η θέση που αφήνει στη λίστα με τους συμμετέχοντες για τον διαγωνισμό καρφωμάτων, αφού θα τον αντικαταστήσει ο ΛΕΝΙ ΝΤΑΝΙΕΛ του Απόλλωνα Πάτρας.

Οι νικητές του διαγωνισμού All Star Game ΟΠΑΠ

Μετά την ψηφοφορία που έγινε για τους παίκτες και προπονητές που θα πάρουν μέρος στο All Star Game ΟΠΑΠ και η οποία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, μεγάλος νικητής του διαγωνισμού, ήταν ο Απόστολος Μέρμηγκας, κερδίζοντας VIP φιλοξενία στη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ.

Το δώρο περιλαμβάνει: τα μεταφορικά εισιτήρια, διαμονή και VΙP προσκλήσεις, για τους αγώνες All Star Game ΟΠΑΠ που θα γίνoυν στα Χανιά στις 8 και 9 Μαρτίου.

Οι Χρήστος Γκόλιας, Ελένη Καϊπάνου και Σωτήρης Κωνσταντακόπουλος, κέρδισαν από μία μπάλα Spalding, με τις υπογραφές όλων των παικτών του All Star Game ΟΠΑΠ.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook