Τον πολιτικό σχηματισμό «Το Ποτάμι» -ο οποίος θα συμμετάσχει στις επερχόμενες ευρωεκλογές- παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής του, Σταύρος Θεοδωράκης.
Ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι «Το Ποτάμι» «κλέβει» ιδέες και από την Αριστερά και από τη φιλελεύθερη Δεξιά, όμως τόνισε ότι δεν θέλει να το κατατάξει στη μια ή στην άλλη πολιτική πλευρά. 
Όπως υποστήριξε «τα προβλήματα, τώρα, απαιτούν λύσεις σε άλλο επίπεδο. Μετά, το αν θα βάψουμε τους δρόμους μπλε ή κόκκινους είναι άλλο θέμα». Σχετικά με το ψηφοδέλτιο, είπε ότι είναι υπό διαμόρφωση, και ότι θα δοθεί στη δημοσιότητα όταν πράξουν αναλόγως και τα άλλα κόμματα.
«Δεν είμαι ευρωσκεπτικιστής» δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης, σημειώνοντας ότι «εμείς υπερασπιζόμαστε το δυνάμωμα της Ευρώπης, αυτή είναι η οικογένειά μας» και «η μάχη πρέπει να δοθεί μέσα στην Ευρώπη για μια άλλη Ευρώπη». 
Σχετικά με το σε πια πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα ενταχθεί «Το Ποτάμι» (σε περίπτωση εκλογής ευρωβουλευτή) δήλωσε πως δεν είναι εύκολο να πει συγκεκριμένη ομάδα.
 Όπως ανέφερε «θα το αποφασίσουμε όταν -και αν- πάμε στις Βρυξέλλες. 
Αυτό το «παλιό» που λέμε για την Ελλάδα, ισχύει και για την Ευρώπη. Και εκεί θα πάμε με αυτούς που θα θέσουν τα μεγάλα ζητήματα». 
amna.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook