Επίσκεψη στις κτηριακές εγκαταστάσεις και το εμφιαλωτήριο της ΕΤΑΝΑΠ ΑΕ , πραγματοποίησε κλιμάκιο υποψηφίων συμβούλων της Ε.Μ.Α.Α.Κ με τον επικεφαλής του συνδυασμού κον Κουκιανάκη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση ¨κατά την διάρκεια της επίσκεψης και σε συζητήσεις με το Διοικητικό προσωπικό και τους εργαζόμενους της ΕΤΑΝΑΠ, ο κος Κουκιανάκης εξέφρασε τα συγχαρητήρια όλων για την πρόσφατη, σημαντική και παγκόσμιας απήχησης διεθνή βράβευση της ποιότητας του νερού ΣΑΜΑΡΙΑ, σε διαγωνισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα οφέλη και την σπουδαιότητα του έργου και των προϊόντων της ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στην προβολή του νομού και της Κρήτης γενικότερα.

Ο κος Κουκιανάκης επεσήμανε την σπουδαιότητα των ‘’ νερών ‘’ του Αποκόρωνα τα οποία, όπως τόνισε, με ΣΩΣΤΗ διαχείριση και αξιοποίηση μπορούν να συμβάλουν ως βασικός μοχλός και πυλώνας ανάπτυξης στην ανάπτυξη του Δήμου.

Τέλος επεσήμανε ότι καθίσταται επιτακτική η προστασία της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αποκόρωνα σύμφωνα με την οποία τα νερά του Αποκόρωνα ΟΥΤΕ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ."