Να μητέρα, να… μάλαμα! Το ίδιο της το μωρό έκανε «βαποράκι» για να μεταφέρει τα ναρκωτικά που είχε μόλις αγοράσει για προσωπική της χρήση μια τοξικομανής μάνα στο Μεσολόγγι! Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που την σταμάτησαν μόλις βγήκε από το σπίτι του προμηθευτή της, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν βρήκαν την ηρωίνη κρυμμένη μέσα στην… πάνα του παιδιού!

Το μόλις δυο χρόνων παιδάκι παρακολουθούσε με έκπληξη τους αστυνομικούς να ψάχνουν την τσάντα και τα ρούχα της μαμάς του, χωρίς ωστόσο να βρίσκουν πάνω της αυτά που περίμεναν. Όταν, όμως, άρχισαν να ψάχνουν και το ίδιο, έβαλε –όπως ήταν φυσικό- τα κλάματα! Αυτό, ωστόσο, δεν σταμάτησε την έρευνα που αποκάλυψε ότι η… στοργική μητέρα είχε κρύψει μέσα στην πάνα ποσότητα ηρωίνης και χασίς και μερικά ναρκωτικά χάπια!

Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου., μαζί με τον 55χρονο πρόσφατα αποφυλακισμένο προμηθευτή της, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν τρία κιλά χασίς, μικροποσότητες ηρωίνης, ζυγαριά ακριβείας και άλλα σύνεργα.

*Ακόμη και σε ανηλίκους πωλούσαν χασίς σε «φούντα» δύο Αφγανοί μετανάστες που συνελήφθησαν στη Σπάρτη και στο Βλαχιώτη Λακωνίας! Η διακίνηση των ναρκωτικών γινόταν μέσα σε… σπιρτόκουτα και, κατά τον έλεγχο που τους έγινε, βρέθηκαν πάνω τους 52 (!) από αυτά, τα οποία περιείχαν κάνναβη συνολικού καθαρού βάρους 156 γραμμαρίων! Μαζί τους είχαν και μια νάιλον σακούλα με ακατέργαστο χασίς βάρους 158 γραμμαρίων, 105 ευρώ και 35 δολάρια που προέρχονταν από την πώληση των ναρκωτικών.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook