Περισσότεροι από 800 δημότες Μαλεβιζίου, δήλωσαν συμμετοχή στα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του δήμου, κατά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων.

Τα πρώτα τμήματα που ήδη ξεκίνησαν, αφορούν τις θεματικές ενότητες των Ιταλικών, των υπολογιστών, της φωτογραφίας, του θεατρικού εργαστηρίου, της αγωγής υγείας και των πρώτων βοηθειών. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν τα τμήματα του εικαστικού εργαστηρίου (ζωγραφική και ψηφιδωτό), της διακόσμησης εσωτερικού χώρου, της δημιουργίας ιστοσελίδας, κ.α.

Τμήματα θα λειτουργήσουν στο Γάζι στην Τύλισο και στον Κρουσώνα, ενώ προϋπόθεση λειτουργίας είναι ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχής των 20 ατόμων.

Όσοι ενδιαφερόμενοι έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον, θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά μόλις το τμήμα τους είναι έτοιμο για έναρξη. Όσοι δεν πρόλαβαν να καταθέσουν αίτηση κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα ακολουθήσει μέσα στο Μάρτιο ανακοίνωση και για τη δεύτερη περίοδο υποβολής αιτήσεων.

Η δημοτική αρχή ευχαριστεί ιδιαίτερα τους φορείς που παραχώρησαν ή πρόκειται να παραχωρήσουν αίθουσες και χώρους για την υλοποίηση των τμημάτων, τους πολιτιστικούς συλλόγους και τους διευθυντές των σχολείων που προώθησαν τις δράσεις, καθώς και όλους εκείνους που με τον τρόπο τους στηρίζουν το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης δήμου Μαλεβιζίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την υπ. εκπαίδευσης Σακαβάρα Ευαγγελία – Δωροθέα και την υπ. Οργάνωσης: Περυσινάκη Αγάπη στα τηλέφωνα 2813400614 & 2813400611, κάθε Τρίτη 09:30-12:30, Τετάρτη 09:30-12:30 και Πέμπτη 09:30-12:30. Email επικοινωνίας: [email protected]