Υλικά
 
• 1 σφυρίδα βάρους 1 κιλού, φιλεταρισμένη και χωρισμένη στα 2
• 100 γρ. ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
• 60 γρ. μέλι θυμαρίσιο
• ½ κ. σούπας κόκκους πιπεριού
• 120 γρ. ντομάτα, κομμένη σε μικρά κυβάκια
• χυμό από 2 λεμόνια
• 80 ml. λευκό ξηρό κρασί
• 2 κλαράκια φρέσκο δενδρολίβανο
• Φύλλα από παπούλες (ψαρές)
• 6 κ. σούπας παρθένο ελαιόλαδο
• Αλεύρι (για αλεύρωμα του ψαριού)
• Αλάτι & πιπέρι (ανάλογο)
 
Εκτέλεση
 
Βάζουμε ένα τηγάνι να ζεσταθεί και ρίχνουμε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε το ψάρι. 
 
Το σοτάρουμε στο τηγάνι από τη μια πλευρά μέχρι να θωρακιστεί. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τους κόκκους πιπεριού. Το γυρίζουμε από την άλλη πλευρά να θωρακιστεί, σβήνουμε με το λευκό κρασί και προσθέτουμε το μέλι και το λεμόνι. 
 
Στη συνέχεια σκεπάζουμε το τηγάνι με καπάκι και ψήνουμε για 5 λεπτά. Τέλος βάζουμε τη ντομάτα και το δενδρολίβανο. 
 
Όταν η σάλτσα ομογενοποιηθεί και είναι έτοιμη σερβίρουμε. Γαρνίρουμε με δροσερές παπούλες (ψαρές).