Ο πρώτος ημιτελικός του φάιναλ-φορ στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού για το Κύπελλο Ελλάδος Χάντμπολ ανέδειξε τον ένα φιναλίστ, που θα είναι τα Βριλήσσια. Η ομάδα του Νίκου Γραμματικού είχε το πάνω χέρι από την αρχή και έφτασε στη νίκη χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες με 29-19 απέναντι στον Διομήδη Άργους, φτάνοντας στον τελικό για 4η φορά στην ιστορία της. Την δεύτερη ομάδα θα την μάθουμε πιο αργά αφού ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα σε ΑΕΚ και Φίλιππο Βέροιας ξεκίνησε στις 17.00.

Ο «Δικέφαλος του Νότου» φαντάζει σαν το φαβορί μετά την πρόσφατη κατάκτηση του πρωταθλήματος και με τον κόσμο να έχει κάνει έδρα της το κλ. Κλαδισού επιδιώκει να πάρει το πρώτο νταμπλ του συλλόγου σε όλα τα αθλήματα από το 1978!

Βριλήσσια-Διομήδης Αρ. 29-19
Τα δεκάλεπτα
: 4-1, 9-5, 14-9 (ημιχρ.), 20-13, 26-16, 29-19

Βριλήσσια (Νίκος Γραμματικός):Βαμβακάς Π., Τσιγκογιαννόπουλος 1, Βαμβακάς Λ. 4, Πέρρος 5, Γαλάνης 5, Λιάλιος Χ. 3, Κλεώπας, Μπάρμπας, Λιάλιος Α., Κάιγκανιτς 5, Παπαδόπουλος 5, Κατσίκης 1, Τσιλιμπάρης

Διομήδης Άργους (Γιάννης Βαρελτζής): Ξύγκος, Μούγιτς 1, Κρεμαστιώτης, Γρηγοράκης 1, Τάσκοβιτς 2, Γιόχανσον 1, Μάλλιος, Τρουπής 5, Χειβιδόπουλος, Τσούλος, Σαμαράς 1, Δημητρούλιας, Ελευθερίου, Ζαραβίνας 7.

                                                              

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook