Στην φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του, ο 30χρονος Πακιστανός που κατηγορείται για την άγρια κακοποίηση μιας 46χρονης γυναίκας στο Ρέθυμνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε πως ήταν πολύ μεθυσμένος και δεν θυμάται τι έκανε.
Υπενθυμίζεται πως την νύχτα της περασμένης Κυριακής η 46χρονη επέστρεφε πεζή στην οικία της, όταν ο 30χρονος Πακιστανός, κάνοντας χρήση σωματικής βίας, την οδήγησε σε ερημικό, σκοτεινό σημείο και την εξανάγκασε σε συνουσία.
Στη συνέχεια προκειμένου να κάμψει την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε η παθούσα, αποπειράθηκε να την σκοτώσει, κλείνοντας με τα χέρια του τη μύτη και το στόμα της, χτυπώντας ταυτόχρονα το κεφάλι της στο έδαφος.
Η παθούσα εκμεταλλευόμενη στιγμιαία απόσπαση προσοχής του δράστη, κατάφερε να ξεφύγει και ειδοποίησε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου.
Άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα από την παθούσα, η οποία νοσηλεύτηκε εκτός κινδύνου, στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Ο 30χρονος συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ρεθύμνου, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμό 46χρονης ημεδαπής.
Η προανάκριση, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook