Το Εργατικό Κέντρο θα επισκεφθεί αύριο Πέμπτη, στις 12 το μεσημέρι, ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Β. Λαμπρινός, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο, Σωκράτη Βαρδάκη και το ΔΣ του Ε.Κ.Η.. Στην συνάντηση θα παρευρίσκονται μέλη του συνδυασμού και κλαδικοί εκπρόσωποι. Το εργατικό κίνημα, οι άνεργοι, οι νέοι και τα προβλήματα του κάθε εργασιακού κλάδου θα τεθούν επί τάπητος. 
Την πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση θα πραγματοποιήσει μεθαύριο Παρασκευή, στις 10.10 μ.μ. στην τηλεόραση tvCRETA, ο κ. Βασίλης Λαμπρινός. Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Δύναμη Πολιτών» είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Διαδρομές», την οποία παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Σωτήρης Μεταξάς και Μανώλης Αλεξάκης. Ο κ. Λαμπρινός θα αναπτύξει το όραμα του για έναν ισχυρότερο δήμο ο οποίος, όμως, θα είναι αλληλέγγυος προς τους οικονομικά και κοινωνικά αδύναμους.
Το Σκαλάνι θα αποτελέσει τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του κ. Λαμπρινού στην αγροτική περιφέρεια του δήμου. Η επιβίωση και οι προοπτικές του αγροτικού κόσμου, η σύνδεση της πρωτογενούς παραγωγής με την συνολική οικονομική δραστηριότητα της πόλης, καθώς και η ενδυνάμωση του συνεταιριστικού κινήματος, ώστε να αυξηθεί η διαπραγματευτική δύναμη των αγροτών, αποτελούν κεντρικές προτεραιότητες του επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Δύναμη Πολιτών».
 Ο κ. Λαμπρινός, μαζί με μέλη του συνδυασμού, θα επισκεφθούν την τοπική κοινότητα την ερχόμενη Κυριακή στις 11 π.μ. για να συνομιλήσουν με τους κατοίκους της περιοχής για τα επιμέρους θέματα που τους απασχολούν. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook