Ο Ενωτικός Δημοτικός Συνδυασμός για το Δήμο Ρεθύμνου καλεί όλους/ες τους πολίτες του Ρεθύμνου σε ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση την Παρασκευή 7/3/2014 στις 7 μμ στο «Σπίτι του Πολιτισμού» στο Ρέθυμνο με τα παρακάτω θέματα:
1. Συζήτηση για το πρόγραμμα του συνδυασμού με παρουσίαση των εισηγήσεων των θεματικών ομάδων επεξεργασίας προγράμματος.
2. Διαθεσιμότητες για υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού.
3. Διαδικασία εκλογής υποψηφίου δημάρχου του συνδυασμού.
Η Λαϊκή Συνέλευση της 17ης Φεβρουαρίου 2014 που αποφάσισε την συγκρότηση ενός δημοτικού συνδυασμού Αλληλεγγύης και Ανατροπής στον Δήμο Ρεθύμνου καλεί όσες και όσους αποδέχονται τις αρχές λειτουργίας της, το πολιτικό και αυτοδιοικητικό της πλαίσιο (βλ. στο blog του συνδυασμού: dimotikikinisirethymno.blogspot.gr) να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο εγχείρημα αυτό και την διαθεσιμότητά τους να συμπεριληφθούν στους συνδυασμούς που θα συγκροτηθούν. 
Αιτήσεις εγγραφής και υποψηφιότητες (με σύντομα βιογραφικό) μπορούν να αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] και στα τηλέφωνα επικοινωνίας που είναι: 694 5958255 και 697 2831596.
Έχει συγκροτηθεί ομάδα επεξεργασίας του προγράμματος του συνδυασμού. Όσοι/ες θα ήθελαν να συμβάλλουν στο πρόγραμμα του συνδυασμού, μπορούν να στέλνουν τις ιδέες και τις προτάσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook