Οι «Φωνές του Νότου», μια ομάδα νέων μουσικών και τραγουδιστών από όλη την Κρήτη, κάνουν «απόβαση» στην Αθήνα, για δύο μόνο παραστάσεις, στις 16 και 17 Μαΐου στη μουσική θεατρική σκηνή «Αθηναΐς».

Οι «Φωνές του Νότου» πρωτοακούστηκαν πριν πέντε χρόνια, όταν η ιδέα του Σταμάτη Κραουνάκη για τη σύσταση της ομάδας υλοποιήθηκε από την μουσικό Αντιγόνη Αραμπατζόγλου.

Στόχος ήταν η σπουδή του τραγουδιού, η εισαγωγή καινούριων ερμηνευτικών τρόπων, ο πειραματισμός και η δημιουργία ενός καινούριου τοπίου στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού τους της Κρήτης.

Η διαδρομή των «Φωνών του Νότου» μέχρι σήμερα

Η ομάδα έχει ήδη παρουσιάσει αρκετές παραστάσεις:

– Το 2006 παρουσιάζεται η πρώτη δουλειά του σχήματος με παραστάσεις σε όλη την Κρήτη.
– Συνεργασία με το «Τρίφωνο» και τη Λίνα Νικολακοπούλου και σύμπραξη σε τρεις παραστάσεις με μεγάλη επιτυχία.
– Το 2009 αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι με παραστάσεις σε όλη την Κρήτη και στην Σαντορίνη και μεγάλη συναυλία των φωνών του νότου με τον Σταμάτη Κραουνάκη με 2500 θεατές.
– Συμμετοχή στο δίσκο της Λίνας Νικολακοπούλου και του Τρίφωνου με τίτλο «Προσοχή τριφωνο».
– Τελευταία δουλειά την «Φωνών του νότου», η παράσταση «Μια Κιβωτός τραγούδια»,
που πρωτοπαίχτηκε με μεγάλη επιτυχία σε δέκα παραστάσεις στο Ρέθυμνο.

Οι «Φωνές» αποτελούνται από τους:

Υπεύθυνη ομάδας Αραμπατζόγλου Αντιγόνη
Αντώνης Ζαχαράκης, Γιάννης Γιαννακακης, Γιώργος Σταυρουλιδακης Σάκης Σακελαριδης, Αλεξάνδρα Βεργαδη, Κατερίνα Παπαδακη, Σοφία Κουτουκακη
Στέφανος Ιωαννιδης, Μάκης Καραδελογλου, Γιώργος Ξενικακης, Ελένη Αλμπαντακη Θανάσης Παπαθανασιου, Κώστας Costa, Μαρία Κυριακογιαννακη, Αργύρης Έξαρχος, Μαριελλα Βιτωρου, Άρτεμη Καυκαλακη, Άννα Καραγιαννακη Μιχάλης Νικηφορος

Ώρα έναρξης της παράστασης που θα δώσει η ομάδα στη Μουσική Θεατρική «Αθηναϊς» ( Καστοριάς 34-36 Βοτανικός) είναι 9.30 μ.μ, ενώ θα διαρκέσει περίπου μιάμιση ώρα.

Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 15 ευρώ

Τηλέφωνο 210- 3480080

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook