Σε εκπαίδευση ατόμων που θέλουν να λειτουργήσουν όταν απαιτηθεί ως εθελοντές πολιτικής προστασίας προχωρά το πυροσβεστικό Σώμα.

Για το λόγο αυτό και μετά από επικοινωνία που είχε με το τοπικό συντονιστικό όργανο Πολιτικής Προστασίας, η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, που διαθέτει Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας, καλεί όλους τους πολίτες του νησιού που νοιώθουν περιβαντολλογικά υπεύθυνοι, να δηλώσουν συμμετοχή.

Όπως τονίζει η ένωση:

\”Μπορεί η ευθύνη ουσιαστικά και θεσμικά ,να ανήκει στην πολιτεία, όμως εμείς έχουμε την ηθική ευθύνη και υποχρέωση αν με τη μη συμμετοχή μας και ευαισθητοποίηση, δεν προφυλάξουμε το περιβάλλον, καθώς το περιβάλλον ανήκει σε όλους μας και στον καθένα χωριστά.

Σ\’ αυτή την εθελοντική προσπάθεια που γίνεται από το 2008 από την ΄Ενωσή μας και ενόψει Ανασυγκρότησης της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας, δύναται κάθε υγιής πολίτης ,ακόμα και τώρα, να αιτήσει την ένταξή του στην Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας, αφού επικοινωνήσει στο τηλ. 2821092666\"\"2821092666 και με τον συντονιστή αυτής Γιώργο Παπαλά\”

You\’ll need Skype CreditFree via Skype

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook