Αγανακτισμένα μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων του Ν. Ηρακλείου, επικοινώνησαν με το Flashnews.gr καταγγέλλοντας τη στάση του Συλλόγου, να χρεώνει με δέκα ευρώ την ανανέωση της \”πολυτεκνικής κάρτας\”.

Αυτές τις μέρες διανέμονται από τον Σύλλογο προϊόντα (λάδι και τυρί) προσφορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ωστόσο τα μέλη που δεν έχουν ανανεώσει την κάρτα τους δεν μπορούν να πάρουν προϊόντα.

\”Πως είναι δυνατόν να δώσω 50 και 60 ευρώ για να ανανεώσω τις κάρτες της οικογένειας μου, την ώρα που δεν έχω να πληρώσω την ασφάλιση μου στον ΟΓΑ\” λέει στο Flashnews.gr ένας πολύτεκνος που δεν μπορεί να λάβει τα προϊόντα που προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ η Ευρωπαϊκή Ένωση.

\”Δε λέμε να μην υπάρχει εισφορά προκειμένου να ανανεώνεται η κάρτα, ωστόσο τα δέκα ευρώ είναι πολλά\” καταλήγει ο πολύτεκνος που αδυνατεί να πάρει τα προϊόντα που δικαιούται και εκείνος και η οικογένεια του.

Την ίδια ώρα ερωτηματικά προκύπτουν για το τι γίνονται τα προιόντα εκείνα που δεν διατίθενται στους πολύτεκνους.

Είναι προφανές πως από τη στιγμή που πολλοί είναι εκείνοι οι πολύτεκνοι που δεν μπορούν λόγω κάρτας να λάβουν τρόφιμα, εκείνα που περισσεύουν, που καταλήγουν;

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook