Ετοιμάζει φαστφουντάδικο για τη μαμά του! Ο Σάκης Ρουβάς στηρίζει με κάθε τρόπο την οικογένειά του. Μετά το τυπογραφείο, που τους άνοιξε -για να ασχολείται η κυρία Μαρία Ρουβά και ο μικρός αδελφός του- έχει τώρα στα σκαριά ένα νέο μαγαζί που θα πουλάει γρήγορα εδέσματα στο κέντρο της Κέρκυρας.

Εδώ και λίγο καιρό ο Σάκης Ρουβάς βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τη μητέρα του, όχι μόνο γιατί την υπεραγαπάει, αλλά και για να τον ενημερώνει για την πρόοδο των εργασιών της επιχείρησης που ανοίγει η οικογένεια Ρουβά. Στην πανέμορφη περιοχή του Λιστόν στην Κέρκυρα θα λειτουργήσει ένα φαστφουντάδικο στο οποίο έχει βάλει το χέρι του και ο δημοφιλής τραγουδιστής. Και όταν λέμε «έχει βάλει το χέρι του», δεν εννοούμε ότι νοιάζεται απλά από συγγενικό ενδιαφέρον, αλλά έχει βάλει και το χέρι στην τσέπη…

«Για να λειτουργήσει το συγκεκριμένο μαγαζί χρειάστηκαν περίπου 50.000 ευρώ, τα οποία διέθεσε ο τραγουδιστής. Το έκανε με την καρδιά του, γιατί θέλει οι γονείς του και τα αδέλφια του να ζουν άνετα όπως κι εκείνος…» λέει στη «Espresso» άνθρωπος του στενού περιβάλλοντός του.

zougla

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook