«Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει την Κυριακή 16 Μαρτίου και ώρα 11:30 π.μ. ε Παγκρήτια Συνάντηση για τα Παιδιά, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο «Σπίτι Πολιτισμού», Εμμ. Βερνάρδου 12, πλατεία Μικρασιατών, Παλαιά Πόλη Ρεθύμνου, (Τηλ.:28310-40150).

Η Συνάντηση έχει στόχο την εκτενή ενημέρωση των παρευρισκομένων για τις δράσεις και το έργο του Οργανισμού πανελλαδικά καθώς και την επιθυμία «Το Χαμόγελο του Παιδιού» να αποκτήσει, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης, φυσική παρουσία στη φιλόξενη Κρήτη, μετά το διαρκές κάλεσμα των Κρητών.

Οι προσκεκλημένοι, εθελοντές, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης και αρμόδιων κρατικών φορέων, Σύλλογοι Κρητών, Εθελοντικοί φορείς καθώς και ομογενείς, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δράσεις που υλοποιούνται σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κρήτη καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να συμβάλουν στην στήριξη του έργου του Οργανισμού για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

\”Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι Κρήτες θα σταθούν για μία ακόμα φορά αρωγοί του έργου μας\”, αναφέρεται σε σχετικό ενημερωτικό δελτίο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook