Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στον χώρο του πρώην δημαρχείου Καλυβών,  παρουσία πολλών επιχειρηματιών του Αποκόρωνα καθώς και εκπροσώπων της δημοτικής αρχής και της αντιπολίτευσης του Δήμου Αποκορώνου η εσπερίδα που οργανώθηκε από το Επιμελητήριο Χανίων, τον Εμπορικό σύλλογο Χανίων και τον Σύλλογο επιχειρηματιών Καλυβών.

Στο πρώτο μέρος της εσπερίδας αναλύθηκε ο ρόλος του Επιμελητηρίου Χανίων και του Εμπορικού συλλόγου Χανίων για το πώς μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων και των Χανίων γενικότερα.

Στην συνέχεια τοποθετήθηκαν οι εκπρόσωποι του Δημοτικού συμβουλίου Αποκορώνου και έπειτα ακολούθησε συζήτηση και καταγραφή των προβλημάτων των επιχειρήσεων της περιοχής του Αποκόρωνα.

Προέκυψαν πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα και η συζήτηση έληξε με την υπόσχεση όλων για συχνότερη επαφή και οργάνωση αντίστοιχων εκδηλώσεων.

Το ΕΒΕΧ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του Κος Μαργαρώνης και οι Κοι Μυλωνάκης & Τραχαλάκης και τον Εμπορικό σύλλογο Χανίων ο πρόεδρος του Κος Ζερβουδάκης και ο Κος Χιωτάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook