Η Επιτροπή Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ ανακοινώνει ότι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Κισσάμου θα είναι ο Σοφοκλής Τσουρουνάκης . 
Ο Σοφοκλής Τσουρουνάκης είναι πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικού Συλλόγου του Νομού Χανίων, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου του πρώην Δήμου Μήθυμνας και μέλος της Τομεακής Επιτροπής Υπαίθρου Χανίων του ΚΚΕ. 
Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:
\”Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, άνεργες, άνεργοι, νέες, νέοι, φτωχοί αγρότες, επαγγελματοβιοτέχνες, έμποροι, συνταξιούχοι,
Σας καλούμε να στηρίξετε τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις τοπικές εκλογές για να έχουμε ανιδιοτελείς αγωνιστές στα Περιφερειακά και Δημοτικά συμβούλια που νοιάζονται και θα μάχονται καθημερινά για τις δικές μας ανάγκες, θα αντιπαλεύουν τις αντιλαϊκές επιλογές των κυβερνήσεων και της ΕΕ.
• Που θα αγωνίζονται για την προστασία των ανέργων και των φτωχών οικογενειών, για τα δικαιώματα των νέων και τις ανάγκες των νέων ζευγαριών.
• Θα πρωτοστατούν, για να απαλλαγούν οι εργαζόμενοι, οι φτωχοί επαγγελματοβιοτέχνες, έμποροι και αγρότες από φόρους και δάνεια που τους πνίγουν.
• Θα στηρίζουν την πάλη για σταθερή εργασία για όλους και όχι την επέκταση της προσωρινής ελαστικής δουλειάς με μισθούς πείνας, τις απολύσεις και τις ιδιωτικοποιήσεις.
• Θα διεκδικούν έργα και υποδομές για αντισεισμική θωράκιση, αντιπλημμυρικά και πυροπροστασίας. Δεν θα παραδίδουν το νερό, τα δάση, τις παραλίες στην εκμετάλλευση και την καταστροφική δράση του κεφαλαίου. Θα διεκδικούν δημόσιες φτηνές συγκοινωνίες.
• Θα αγωνίζονται για δημόσια δωρεάν παιδεία που θα μορφώνει τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών, για δωρεάν σύγχρονες παροχές υγείας, για δωρεάν και ασφαλές φάρμακο. Για να έχουν όλα τα παιδιά θέση σε συγχρόνους παιδικούς σταθμούς με μόνιμους παιδαγωγούς και χωρίς τροφεία.
Καμιά εμπιστοσύνη σε όλους αυτούς τους υποψήφιους που εμφανίζονται «ως ανεξάρτητοι», «υπερκομματικοί» ή «ως ενωτικοί και εκφραστές όλης της αριστεράς». Κοροϊδεύουν, για να πάρουν την ψήφο σας. Πίσω τους είναι κρυμμένα κομματικά και επιχειρηματικά συμφέροντα ή προσωπικοί υπολογισμοί και φιλοδοξίες.
Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, άνεργες, άνεργοι, νέες, νέοι, φτωχοί αγρότες, επαγγελματοβιοτέχνες, έμποροι, συνταξιούχοι,
Στηρίξτε τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην περιφέρεια Κρήτης και στο Δήμο Κισσάμου, για εκλεγμένους αγωνιστές που θα αντιπαλεύουν και θα αντιπολιτεύονται την αντιλαϊκή πολιτική και τα μέτρα των κυβερνήσεων και της ΕΕ και όχι να τη στηρίζουν και να την υλοποιούν και ύστερα να παριστάνουν ότι νοιάζονται για το λαό.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook