Από τις 26 έως και τις 31 Αυγούστου 2011 ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας θα κινείται στους ρυθμούς μιας διαφορετικής Παγκρήτιας Αγροτικής – Εμπορικής, όπως αποφασίστηκε σε σχετική σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμαρχος κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης.

Ύστερα από εισήγηση που έγινε δεκτή, η έκθεση για πρώτη χρονιά θα έχει εκτός από αγροτικό και εμπορικό χαρακτήρα και θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του εκθεσιακού κέντρου Αρκαλοχωρίου, με διοργανωτή το Δήμο Μινώα Πεδιάδας και ανάδοχο την Άλφα Εκθεσιακή.  

Επιπλέον, θα ζητηθεί η στήριξη της έκθεσης από τα ανάλογα Υπουργεία, την Περιφέρεια Κρήτης και τα Επιμελητήρια.

Η 10η Παγκρήτια Αγροτική – Εμπορική Έκθεση Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, όπως θα ονομάζεται, θα κινηθεί σε τρεις άξονες:

1.     Εκθεσιακό κομμάτι

2.    Παράλληλες εκδηλώσεις και ημερίδες για την ενημέρωση επισκεπτών, επιχειρηματιών, εμπόρων αλλά και αγροτών

3.    Πολιτιστικά δρώμενα

Να σημειωθεί ότι για το «άνοιγμα» αυτό της Έκθεσης, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, δήλωσαν το παρόν πλήθος φορέων. Ειδικότερα συμμετείχαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Δημοτικής Κατασκευαστικής Εταιρείας, οι εκπρόσωποι των εμπορικών συλλόγων Καστελλίου και Αρκαλοχωρίου, εκπρόσωποι του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Αρκαλοχωρίου, μέλη των προηγούμενων οργανωτικών επιτροπών της έκθεσης, εκπρόσωποι φορέων, καθώς και ο πρόεδρος της Άλφα Εκθεσιακής κ. Άγγελος Καραμπίκας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook