Οι υποψηφιότητες των MTV Movie Awards για το 2014 ανακοινώθηκαν την Πέμπτη και από ό,τι λένε όσοι ήδη «μελέτησαν» τις υποψηφιότητες, θα γίνει «μάχη» στην θρυλική κατηγορία «Best Kiss», στην κατηγορία δηλαδή του καλύτερου φιλιού!

Εκεί, το φιλί της Jennifer Lawrence με την Amy Adams μέσα στο γεμάτο υδρατμούς μπάνιο – πλάνο της ταινίας «American Hustle» θα αναμετρηθεί με το «καυτό» φιλί μέσα στην πισίνα της ταινίας Spring Breakers (δείτε παρακάτω την ακατάλληλη σκηνή).

Δείτε εδώ το βίντεο του φιλιού και διαβάστε παρακάτω τι γίνεται και στις υπόλοιπες κατηγορίες:

Η Lawrence είναι επίσης υποψήφια για «Καλύτερη ηθοποιός» για το ρόλο της Katniss στο «The Hunger Games: Catching Fire», ενώ στην ίδια κατηγορία είναι υποψήφια επίσης η Amy Adams, αλλά και η Sandra Bullock για το «Gravity», η Lupita Nyong\’o για την ταινία «12 Years a Slave» και η Jennifer Aniston για την ταινία «We\’re the Millers».

Η ΚΑΥΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ SPRING BREAKERS

Ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία «Hunger Games», Josh Hutcherson είναι υποψήφιος στην κατηγορία του «Καλύτερου ηθοποιού», ενώ εκτός έμεινε – παρά τις προσδοκίες πολλών – ο Liam Hemsworth. Αντίθετα, είναι εντός ο «Wolf of Wall Street», Leonardo DiCaprio, ο Matthew McConaughey του «Dallas Buyers Club» και ο Chiwetel Ejiofor του «12 Years a Slave».

Μελετώντας περαιτέρω τις υποψηφιότητες, μπορεί κανείς να δει ότι υπάρχουν πολλές ομοιότητες με τα Όσκαρ, μιας και τα ονόματα που ξεχωρίζουν στις κατηγορίες είναι σχεδόν τα ίδια!

Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Jessica Chastain και ο Brad Pitt είναι ξανά τα ονόματα που αναμένεται να ξεχωρίσουν, χαρίζοντας επιπλέον βραβεία στις ταινίες «American Hustle» και «The Wolf of Wall Street».

Οι δυο προαναφερθείσες ταινίες μαζί με τις «The Hobbit: The Desolation of Smaug», «12 Years a Slave» and «The Hunger Games: Catching Fire» θα αναμετρηθούν για την «Καλύτερη ταινία της χρονιάς».

Η Chastain, αλλά και ο Pitt είναι υποψήφιοι για την… Best Scared-as-S–t ερμηνεία!

Τέλος, ο McConaughey και ο Leto θα μπορούσαν να είναι σίγουρα οι νικητές της κατηγορίας «Best On-Screen Duo», αλλά αυτή τη φορά θα είναι αντιμέτωποι με το εκτός συναγωνισμού ζευγάρι, τον Vin Diesel και τον αείμνηστο Paul Walker του «Fast & Furious 6».

Η ψηφοφορία «τρέχει» ήδη και θα συνεχίσει να «τρέχει» μέχρι τις 12 Απριλίου, ενώ η απονομή θα γίνει στο Los Angeles\’ Nokia Theatre στις 13 Απριλίου, με οικοδεσπότη τον Conan O\’Brien.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook