Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 
Για αύριο Κυριακή 9/3, προβλέπεται βροχή, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 5 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.
Βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχή, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. 
Για αύριο Κυριακή 9/3, προβλέπονται βροχή και τοπικές καταιγίδες, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 10 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.
Συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 
Για αύριο Κυριακή 9/3, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με ασθενή βροχόπτωση, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.
Ασθενής βροχή προβλέπεται για την Ιεράπετρα σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με ασθενή βροχή, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και ίδιους ανέμους. 
Για αύριο Κυριακή 9/3, ο καιρός αναμένεται σχεδόν αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook