Το Επιμελητήριο Ηρακλείου διοργανώνει 3ημερη Επιχειρηματική αποστολή στο Βελιγράδι της Σερβίας στο διάστημα 26 – 29 Ιουνίου 2011.

Οι επιχειρηματίες που θα συμμετάσχουν στην αποστολή θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με Σέρβους επιχειρηματίες – σε προκαθορισμένα ραντεβού παρουσία διερμηνέα – και να επισκεφθούν επιλεγμένες σερβικές επιχειρήσεις.

Η αποστολή αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας του Επιμελητηρίου για άνοιγμα του επιχειρηματικού κόσμου της Κρήτης προς τα Βαλκάνια μέσα από συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις και επιχειρηματικές αποστολές, στο πλαίσιο του μεγάλου αμφίδρομου ενδιαφέροντος που υπάρχει για την ανάπτυξη συνεργασιών και εμπορικών δραστηριοτήτων ανάμεσα στην Κρήτη και τη Σερβία.

Τομείς ενδιαφέροντος
Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον εστιάζεται στους εξής κλάδους: κατασκευές – δομικά υλικά, ενέργεια και ΑΠΕ, τεχνολογίες I.C.T. (πληροφορικής & επικοινωνιών, λογισμικού Η/Υ), τρόφιμα & ποτά.

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στην αποστολή μέχρι και την 23η Μαΐου συμπληρώνοντας σχετική φόρμα.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Δουλουφάκη στο 2810 247036 ή μέσω του [email protected].

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook