Η Κάτια Δανδουλάκη, ακομπλεξάριστα και με ειλικρίνεια, παραδέχτηκε στο περιοδικό YOU πως κάνει botox ενώ αποκάλυψε τα μυστικά της ομορφιάς της.

Ανάμεσα σ\’ άλλα είπε πως: «Είμαι από 15 χρονών στρατιωτικά πειθαρχημένη στη διατροφή μου και το έμαθα από τη μητέρα μου αυτό. Έτρωγα πάντα υγιεινά, χωρίς λιπαρά και τηγανητά. Μόνο στα κρυφά κανένα «βρόμικο» ή καμιά διατροφική «γουρουνιά»! Είναι τρόπος ζωής αυτός. Αποφεύγω όλα τα ανθυγιεινά, προσέχω τι θα φάω και πίνω πολύ νερό. Επίσης, από τα 15 μου χρησιμοποιώ κρέμες, απλές κρέμες φαρμακευτικές, και δεν κάνω τίποτα παρεμβατικό που θα παραμορφώσει το πρόσωπό μου…

… Έχω κάνει, βέβαια, botοx, από τα 40 μου και το είπα στις φίλες μου, δεν το έκρυψα ποτέ. Δε θα έκανα όμως πλαστική και τίποτα που θα μπορούσε να αλλοιώσει την έκφρασή μου. Θέλω το πρόσωπο μου να είναι φρέσκο, χωρίς να είναι παραμορφωμένο. Οι γυναίκες κάνουν λάθος: Νομίζουν ότι θα πάρουν ένα χάπι και θα γίνει κάτι μαγικό πάνω τους ή θα κάνουν μια πλαστική και θ’ αλλάξει όλη τους η εμφάνιση»!

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook