Σκηνές από θρίλερ αναβίωσαν μέσα σε λεωφορείο γεμάτο επιβάτες στον Ισημερινό, όταν δύο ένοπλοι ληστές πυροβόλησαν και εκτέλεσαν εν ψυχρώ έναν πατέρα με τον γιο του που επέβαιναν στο λεωφορείο.

Οι ληστές είχαν στήσει ενέδρα στους δύο άνδρες, τους οποίους παρακολουθούσαν αφότου έφυγαν από μια τράπεζα με 12.000 λίρες.

Ο 63χρονος Jose Changoluisa πυροβολήθηκε δύο φορές πισώπλατα, στην προσπάθειά του να σώσει τον 33χρονο γιο του που ήταν ήδη νεκρός, όμως συνέχιζε να κρατά την τσάντα με τα χρήματα.

Μετά τους πρώτους πυροβολισμούς ακολούθησε πανδαιμόνιο με τους επιβάτες να ουρλιάζουν και να προσπαθούν όπως όπως να προστατευτούν. Ανάμεσά τους και μια μητέρα με το παιδί της, που το άρπαξε από την μπλούζα και το τράβηξε προς το πίσω μέρος του λεωφορείου για να το προστατεύσει.

Οι ληστές έφυγαν άρον άρον από το λεωφορείο μαζί με τα χρήματα, όμως η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει έξι άτομα, ανάμεσά τους και τρεις άνδρες που τους βοήθησαν να διαφύγουν με μοτοσυκλέτες.

Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι τα χρήματα αυτά προέρχονταν από την πώληση ενός φορτηγού και θα τα χρησιμοποιήσουν για να ξοφλήσουν ένα χρέος.

parapolitika.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook