Η μελαχρινή Νίκη ήταν η πιο «καυτή» υποψήφια του «The Voice», που εντυπωσίασε την Μελίνα Ασλανίδου, τόσο με την φωνή της, όσο και την εμφάνισή της και φυσικά την πήρε στην ομάδα της, δεν κατάφερε να περάσει στον δεύτερο γύρο, αυτό όμως δεν την στεναχώρησε ιδιαίτερα καθώς ξέρει την αξία της! Η Νίκη Παππά που τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με το Νότη Σφακιανάκη, σχολιάζει τις δηλώσεις του, «σφάζει» με το γάντι τη Δέσποινα Βανδή και δίνει την δική της απάντηση για το… πρόωρο λουκέτο στο «Έναστρον». Διαβάστε ένα μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε στο apospasma.gr

\"\"

-Είσαι μια πολύ ωραία και σέξι γυναίκα… σε έχει βοηθήσει η εμφάνισή σου για να σου ανοίξουν πιο εύκολα οι πόρτες;
«Η εμφάνιση μου έχει κλείσει πόρτες παρά μου έχει ανοίξει. Οι γυναίκες είναι πολύ ανταγωνιστικές. Έχω ζήσει τον ανταγωνισμό και όταν το καταλαβαίνω δεν το αντέχω…».

-Από μεγάλο όνομα;
«Το έχω εισπράξει αλλά όχι από φτασμένη τραγουδίστρια αλλά της ίδια κατηγορίας με μένα. Και από άντρες έχω εισπράξει ανταγωνισμό., οι περισσότερες διψούν για κάτι παραπάνω και έχει τύχει να που στον επιχειρηματία κάτι αρνητικό για μένα. Από το ότι είναι κακό παιδί μέχρι και πως δεν κάνει για δουλεία»

-Και πως αντέδρασες;
«Έχω αποχωρήσει μόνη μου για να σώσω την ψυχική μου ηρεμία. Γι αυτό δεν έχει τύχει να ζήσω τον πόλεμο. Πάνω απ όλα η ψυχική μου ηρεμία…αν μπω σε πόλεμο είμαι διαφορετική παίκτρια».

\"\"

-Έγινε μεγάλος ντόρος με τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη με τον οποίο συνεργάζεσαι! Ποια η δική σου γνώμη για τα όσα είπε;
«Όταν εκτίθεσαι και είσαι δημόσιο πρόσωπο, πράγμα που ο κόσμος σε κάνει, έχεις και το βήμα να μιλάς. Το τι ξεστομίζει ο καθένας είναι δικό του θέμα!»

-Σαν να διαφωνείς ακούγεσαι…
«Θα σου πω το εξής… Για μένα που τον έχω ζήσει από κοντά βρίσκω φυσιολογικά τα όσα είπε! Είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος και δεν θα τον κρίνω εγώ. Αν βάλω τον εαυτό μου όμως στη θέση του, πιστεύω πως θα απαντούσα το ίδιο ειλικρινά! Δεν αρέσει στον κόσμο η αλήθεια. Η προσωπική άποψη του καθενός είναι σεβαστή. Σέβομαι αυτά που λέει ο Νότης και καλά κάνει και είναι έτσι».

\"\"

-Την απόφαση της Δέσποινας Βανδή πως την σχολιάζεις; Σε επηρέασε και εσένας εν μέρει η αποχώρησή της…
«Εμένα δεν με επέλεξε η Βανδή στο σχήμα, είμαι συνεργάτιδα του κυρίου Σφακιανάκη… δεν παίρνω θέση στα δικά τους. Καθένας ξέρει κατά πόσο επαγγελματίας είναι…».

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook