Αναστάτωση προκάλεσε σήμερα δημοσίευμα του blog fimotro.blogspot.com που ανέφερε στον τίτλο του ότι κηδεύτηκε ο Μανώλης Κονταρός. 
Το συγκεκριμένο άρθρο γράφτηκε για τον άτυχο Μανώλη Καντάρη που δολοφονήθηκε από αγνώστους τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στην Αθήνα και ενώ ετοιμαζόταν να μεταφέρει στην κλινική την ετοιμόγεννη σύζυγο του. Το συγκεκριμένο άρθρο όμως στον τίτλο του ανέφερε οτι \”Κηδεύτηκε ο Μανώλης Κονταρός\”.  
Το γεγονός αυτό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην κοινωνία του νησιού και τους φίλους του Μανώλη Κονταρού, που έσπευσαν αμέσως να επικοινωνήσουν με τον ίδιο και την οικογένεια του για να διαπιστώσουν ότι πρόκειται περί λάθους.

Ο τίτλος μετά από λίγες ώρες διορθώθηκε. Εσφαλμένα ομως, η Συντακτική ομάδα του fimotro.blogspot.com δεν έχει προχωρήσει σε καμία δημοσίευση για να απολογηθεί προς τον Μ. Κονταρό και την οικογένεια του για την μεγάλη αναστάτωση που προκάλεσε. 

Μάλιστα στην μηχανή αναζήτησης του Google ακόμα εμφανίζεται ο επίμαχος τίτλος, καθώς επίσης και άλλα site και blogs που αναδημοσίευσαν το αρθρο μαζί με τον τίτλο, δεν έχουν προχωρήσει σε διόρθωση.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook