Με ψιλόβροχο θα συνεχίσει ο καιρός σήμερ και αύριο.

Οι διαθέσεις του καιρού δεν ειναι και τόσο ανοιξιάτικες για το διήμερο αφού η ασθενής βροχή θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του.

Οι κατά τόπους βροχές θα συνεχιστούν και τη Δευτέρα και μόνο την Τρίτη αναμένεται μικρή βελτίωση με επικράτηση ωστόσο νεφώσεων.

Η θερμοκρασία το διήμερο θα κυμανθεί στους 11-12 βαθμούς ενώ οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 5 μποφόρ.

Αναλυτικά:

Χανιά

Η ασθενής βροχή θα συνεχιστεί στα Χανιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Βροχή και στο Ρέθυμνο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με ασθενή βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 10 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ηράκλειο

Ασθενής βροχή για το Ηράκλειο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος

Ασθενής βροχή σήμερα για τον Άγιο Νικόλαο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 εως 14 βαθμούς κελσίου και οι άνεμοι να πνέουν μέτριοι βορειοδυτικοί εντάσεως 4 μποφόρ.

Ο καιρός θα παραμείνει ίδιος το απόγευμα και το βράδυ με τη θερμοκρασία να πέφτει στους 11 βαθμούς και τους ανέμους να διατηρούν την έντασή τους.

Τη Δευτέρα θα επικρατήσουν το πρωί ίδιες καιρικές συνθήκες με ασθενείς βροχές, βορειοδυτικούς ανέμους εντάσεως 4 μποφόρ και θερμοκρασία που θα φτάσει τους 14 βαθμούς κελσίου.

Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα παρουσιάσει μικρή βελτίωση καθώς θα σταματήσει η βροχόπτωση και θα επικρατήσουν νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί εντάσεως 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook