Την Παρασκευή 7 Μαρτίου στις 21.00 το βράδυ στο κτίριο Δ των εστιών, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή πίτας του Σπουδαστικού Συλλόγου των εστιών για το 2014 με περίπου 200 άτομα.

Το ΔΣ καλοσώρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε καλή χρονιά και τόνισε πως είναι μια χρονιά που από την αρχή μας έδωσε μια καλή γεύση για το τι πρόκειται να επακολουθήσει στα ιδρύματα, όπως επίσης και στο χώρο της μέριμνας.

Κάλεσε τους σπουδατές να βρίσκονται σε ετοιμότητα, καθώς όπως έχει αποδειχθεί, η φοιτητική μέριμνα και οι ανάγκες των σπουδαστών για δωρεάν εκπαίδευση είναι τα πρώτα που χτυπιούνται σήμερα.

Ειδικά μάλιστα όταν γνωρίζουμε πως το ΤΕΙ ολόκληρο είναι στον αέρα από το επόμενο εξάμηνο και πως για το τωρινό δεν έχει εγκριθεί καν προυπολογισμός για το έκτακτο προσωπικό.

Το ΔΣ κάλεσε τους σπουδαστές να παρευρεθούν στην κινητοποίηση που όρισε η κλαδική συνέλευση του τμήματος του Ε.Π.Π για το ζήτημα του προυπολογισμού, ενώ μέσα στη βδομάδα θα πραγματοποιηθούν κι άλλες συνελεύσεις για το ίδιο θέμα.

Χαιρετισμό απηύθυνε ακόμη, ο προιστάμενος της φοιτητικής μέριμνας Αντώνης Παντελάκης και ο αντιπρόεδρος του ΤΕΙ Μανώλης Τσικνάκης.

Μετά την κοπή της πίτας, η βραδιά συνεχίστηκε πολλή μουσική και χορό, από διαμένοντες και μη. Στο χώρο υπήρχε δωρεάν φαγητό και ποτό, ενώ επιτυχημένη ήταν και η λαχειοφόρος για την ενίσχυση του Συλλόγου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook