Συνελήφθη στο σταθμό του προαστιακού σιδηρόδρομου στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, 38χρονος, ο οποίος ασκούσε σωματική βία σε 15χρονη κοπέλα. Επίσης συνελήφθη ο 36χρονος αδερφός του, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ αναζητείται ο τρίτος αδερφός τους, 20 ετών, για το ίδιο αδίκημα.
Όπως έγινε γνωστό, από την αστυνομία, η 15χρονη είχε εγκαταλείψει, στις αρχές Φεβρουαρίου, ίδρυμα της Αττικής, όπου φιλοξενείτο, από το καλοκαίρι του 2013, μετά από εισαγγελική παραγγελία. Το χρονικό διάστημα της εξαφάνισής της, την φιλοξενούσε ο 38χρονος στο σπίτι του, όπου διέμενε με τον 36χρονο αδερφό του και την υπόλοιπη οικογένειά τους.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες παρακινούσαν τη 15χρονη να κάνει χρήση ναρκωτικών, ενώ ο 38χρονος την χρησιμοποιούσε για διακίνηση ναρκωτικών, στο κέντρο της Αθήνας. Επίσης, ο ίδιος, αφού της χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.
Στην κατοχή του 36χρονου συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.
newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook