Σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της παρουσίας του στα πλέι οφ ανόδου έκανε το απόγευμα της Κυριακής (09/03) ο Α.Ο. Χανιά.
Δείχνοντας ιδιαίτερη σοβαρότητα κόντρα στον ουραγό Βύζαντα οι \”μπλε\” έφτασαν στην επιβλητική νίκη με σκορ 5-1, πηγαίνοντας… ασορτί με τον βροχερό καιρό στα Περιβόλια.
Ο δρόμος για την άνετη επικράτηση άνοιξε με το γκολ του Καμπλιώνη στο 28\’, με τη μπάλα να κοντράρει και σε αμυντικό, ενώ με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΑΟΧ στο 40\’ ο Μαραγκουδάκης έστειλε με προβάδισμα δύο τερμάτων την ομάδα του στα αποδυτήρια.
Στη συνέχεια τη… σκυτάλη πήρε ο Λουκίνας, που παραβίασε δύο φορές την αντίπαλη εστία, στο 47\’ και στο 61\’. Στην πρώτη περίπτωση ο \”Λούκι\” υποδέχθηκε σε κενή εστία την εξαιρετική πάσα του Μανωλά, που νωρίτερα συνδυάστηκε ωραία με τον Πάγκαλο, ενώ στην δεύτερη σκόραρε με κεφαλιά από σέντρα του Μαραγκουδάκη.
Ο Παπατζίκος με κεφαλιά από φάουλ του Μπουντόπουλου στο 72\’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0, για να μειώσουν στο 82\’ οι φιλοξενούμενοι με τον Ταμπάκη.

Α.Ο. Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Πυθαρούλης, Καμπλιώνης, Βασιλόγιαννης (65\’ Βαλλιάνος), Μανωλάς, Σκάρος (62\’ Τσατσαρής), Γκούμας, Παπατζίκος, Λουκίνας (71\’ Μπουντόπουλος), Μαραγκουδάκης, Πάγκαλος.

Βύζας Μεγάρων (Θανάσης Σταματόπουλος): Διαμαντάρας (68\’ Μούζος), Δελάρδας, Λέκκας, Ζάρκος (57\’ Κλαπής), Μιχαλόπουλος, Τσακιράκης, Κολοκοτρώνης, Παπαδημητρίου, Νικολέτος (81\’ Μπελέρης), Ταμπάκης, Κοντούλης.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook