Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο της Ο.Γ.Ε στο Ρέθυμνο, που έγινε στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας, χθες το πρωί στην πλατεία των 4 Μαρτύρων.
Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθηνε το ΠΑΜΕ και το ΜΑΣ, ενώ την κεντρική ομιλία έκανε η Αδριανή Πολυχρονάκη πρόεδρος του Σύλλογου Γυναικών Ρεθύμνου (μέλος της Ο.Γ.Ε), όπου τόνισε μεταξύ άλλων «Η εξέλιξη των τεχνολογιών και των επιστημών, η αύξηση της παραγωγικότητας μπορούν να αξιοποιηθούν για την κάλυψη όλων των σύγχρονων αναγκών της λαϊκής οικογένειας, των γυναικών και της νεολαίας μέσα σε μια διαφορετική οικονομία και κοινωνία. 
Η Ε.Ε. σαν μια λυκοσυμμαχία που λειτουργεί προς όφελος των μονοπωλίων, δεν μπορεί να αλλάξει χαρακτήρα, ούτε να αναμορφωθεί, ούτε να μπει σε κανόνες ελιγμών και φιλολαϊκής διαχείρισης. Εκτός απο την ψήφο, μετράει και ο τρόπος που θα την στηρίξει ο καθένας, καθώς τόσο για τις γυναίκες, όσο και για το σύνολο του ελληνικού λαού, ο συλλογικός αγώνας ενάντια στις αιτίες που δημιουργούν τα προβλήματα, είναι η μόνη λύση για τα προβλήματα μας».
Στην συνέχεια, έγινε μαζική πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Ρεθύμνου, όπου μοιράστηκε υλικό της Ο.Γ.Ε για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook