Σε πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσε ο Αλεξάνταρ Κατάι και γι' αυτό τον απέκλεισε από την 18άδα του Πλατανιά, για το κρίσιμο ματς με τον Απόλλωνα ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε κείμενο του "Marca-SL".

Αναλυτικά η σχετική δημοσίευση:

Εδώ ο Κατάι, εκεί ο Κατάι, που ήταν ο Κατάι...; 

Ο αποκλεισμός του Σέρβου μέσου από την 18άδα του αγώνα (9/3) του Πλατανιά με τον Απόλλωνα, δεν ήταν - σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca –SL» - και τόσο «αθώος»…!

Τι ακριβώς συνέβη; Ο Αγγελος Αναστασιάδης που ως γνωστόν είναι αμείλικτος σε θέματα πειθαρχίας, συνέλαβε κατά τη διάρκεια της «βιντεοθεραπείας» και ανάλυσης του Απόλλωνα τον 23χρονο ποδοσφαιριστή να μην δείχνει την απαιτούμενη προσοχή στο μάθημα. 

Ο Μακεδόνας κόουτς του έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις και φανερά ενοχλημένος από την συμπεριφορά του, παρότι ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν στους 19 παίκτες που πήρε μαζί του στην Αθήνα για το ματς με τον Απόλλωνα, τον «έκοψε» από την 18άδα.

Σημειωτέον, πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κατάι δημιουργεί πρόβλημα με την συμπεριφορά του στην ομάδα των Χανίων. 
 
Στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο τον περασμένο Δεκέμβριο,  πέταξε τη φανέλα του τη στιγμή που έγινε αλλαγή κατά τη διάρκεια του αγώνα, κίνηση που ενόχλησε σε μεγάλο βαθμό τον τότε τεχνικό της ομάδας Νίκο Αναστόπουλο, όσο και τους ανθρώπους της ομάδας που είδαν το περιστατικό.