Το Δήμο Χανίων και την Ε.Π.Σ.Χ. για τη διεξαγωγή του τελικού στο \”στολίδι\” της πόλης, το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, ευχαρίστησαν οι εκπρόσωποι και οι προπονητές των φιναλίστ του Κυπέλλου, Σπάθας και Μινωταύρου.

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Βούρβαχης έκανε το δικό του κάλεσμα στον κόσμο, ευχαριστώντας με τη σειρά του το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χανίων.
Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΣΧ:
Με τη συνέντευξη τύπου της Δευτέρας (10/03) στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Χανίων ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, τον τελικό του Κυπέλλου.

Την Τετάρτη (12/03) στο γήπεδο Περιβολίων, στις 18.00, Σπάθα και Μινώταυρος θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Ο Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. και Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων κ. Γεώργιος Βούρβαχης, αλλά και οι εκπρόσωποι και οι προπονητές των δύο σωματείων, έκαναν κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο των Χανίων, να παρευρεθεί στο γήπεδο, όχι μόνο για να παρακολουθήσει ένα καλό παιχνίδι, αλλά και για να συνεισφέρει με το δικό του… λιθαράκι στην πρωτοβουλία της Ένωσης, για διάθεση των εσόδων για μία ακόμα φορά σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου:

Γεώργιος Βούρβαχης (Αντιπρόεδρος Ε.Π.Ο.-Πρόεδρος Ε.Π.Σ. Χανίων)


«Όπως ξέρετε ο τελικός του Κυπέλλου κάθε χρόνο είναι γιορτή. Είναι μια γιορτή για το Χανιώτικο ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε και ευχόμαστε γιορτή να είναι και η φετινή διοργάνωση, με δύο πολύ καλές ομάδες, τον πρωτοπόρο της Α’ Κατηγορίας Μινώταυρο και τη Σπάθα, που ακολουθεί πιο πίσω, αλλά με αξιοπρεπέστατη εμφάνιση. Πάνω απ’ όλα καλούμε τον κόσμο να έρθει να παρακολουθήσει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Να υπάρξει γιορτή για το ποδόσφαιρο. Αυτό βέβαια θα το πετύχουν οι ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο, για να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση σε όλο το φάσμα του ποδοσφαίρου, αλλά για να δώσουμε κίνητρο και στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Θέλω να καλέσω όλους τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες να έρθουν να παρακολουθήσουν αυτό το παιχνίδι. Η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ και τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς όπως γίνεται κάθε χρόνο. Θα προσπαθήσουμε εμείς από τη μεριά μας η διοργάνωση να είναι πάρα πολύ σωστή. Βεβαίως επειδή τελευταία πολλά λέγονται, πολλά ακούγονται, υπάρχουν μεμψιμοιρίες για τις διαιτησίες, εμείς θα προσπαθήσουμε και θα δώσουμε τις απαιτούμενες συστάσεις ώστε και η διαιτησία να σταθεί, που είμαστε σίγουροι γι’ αυτό, στο ύψος των περιστάσεων, ούτως ώστε να φύγουν και οι δύο ομάδες αγκαλιασμένες από το γήπεδο και να αλληλοσυγχαίρονται. Ευχόμαστε ο καλύτερος και ο τυχερότερος, γιατί στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη εκτός από ικανότητα, να πάρει το τρόπαιο. Εύχομαι καλή επιτυχία και στις δυο ομάδες, και ευόδωση των στόχων που έχουν βάλει τη φετινή περίοδο. Να ξέρετε ότι τουλάχιστον εδώ η διοργανώτρια αρχή προσπαθεί πάντα να παίζεται το ποδόσφαιρο επί ίσοις όροις μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και τίποτε περισσότερο. 

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Χανίων, για την παραχώρηση του γηπέδου Περιβολίων, για να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου και υπό το φως των προβολέων. Αυτό τιμά και τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί πραγματικά ενδιαφέρονται για το Χανιώτικο ποδόσφαιρο. Τους ευχαριστούμε και να είναι όλοι καλά.

Κάθε χρόνο τα έσοδα πάνε για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Υποχρέωσή μας το θεωρούμε. Να σας ενημερώσω ότι είμαστε σε συζητήσεις με κάποιο τοπικό κανάλι, για να δείξει τον τελικό απευθείας, με την προϋπόθεση ότι θα συνεισφέρει για την ενίσχυση των ιδρυμάτων αυτών, καταβάλλοντας κάποιο χρηματικό ποσό».

Γιώργος Βεργάκης (Πρόεδρος Α.Ο. Μινωταύρου Μουρνιών)


«Εκ μέρους της διοικήσεως του Αθλητικού Ομίλου Μινωταύρου θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ε.Π.Σ.Χ. για την άρτια διοργάνωση και του φετινού θεσμού του Κυπέλλου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που για μια ακόμα φορά βρισκόμαστε στον τελικό του Κυπέλλου, όπου επανερχόμαστε μετά από δύο χρόνια. Εύχομαι και ελπίζω και σε αυτόν τον τελικό να στεφθούμε νικητές. Πάνω απ’ όλα όμως θέλω να καλέσω όλο τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων να προσέλθει την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα, να παρακολουθήσει μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου, ανάμεσα σε δύο πάρα πολύ καλές ομάδες. Να ευχαριστηθούν ποδόσφαιρο, να γιορτάσουν μαζί μας και να συνεισφέρουν κι αυτοί το λιθαράκι τους, για το φιλανθρωπικό σκοπό για τον οποίο γίνεται ο τελικός και τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν σε διάφορα ιδρύματα της πόλης. Επίσης να ευχηθώ να είναι πραγματικά μια γιορτή για το ποδόσφαιρο ο τελικός αυτός, να το ευχαριστηθούν πάνω απ’ όλα τα παιδιά, όπως και όλοι όσοι είναι εκεί. Για εμάς η εμφάνισή μας στον τελικό είναι το τέλος μιας διαδρομής για τον πρώτο μας στόχο, που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Όπως γνωρίζετε βρισκόμαστε εντός της διεκδίκησης και του έτερου στόχου, που είναι το πρωτάθλημα. Εύχομαι η ομάδα μας να καταφέρει να κατακτήσει και τους δυο στόχους της. Και πάλι καλώ τον κόσμο να έρθει, ευχαριστούμε την Ε.Π.Σ.Χ. και ευχόμαστε να γίνει ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, ανάμεσα στις δυο ομάδες».

Μανώλης Κατσιφαράκης (Πρόεδρος Α.Π.Σ. Σπάθα Κολυμβαρίου)


«Θέλω να ευχαριστήσω κι εγώ την Ε.Π.Σ. Χανίων, για την πολύ καλή διοργάνωση του Κυπέλλου. Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι γιορτή. Θέλω να καλέσω όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να συμπαρασταθεί στην ομάδα μας, που για πρώτη φορά στην ιστορία της πάει στον τελικό και είναι μεγάλο πράγμα αυτό. Εμάς στόχος μας ήταν να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να “κυνηγήσουμε” το Κύπελλο. Το καταφέραμε, είμαστε μέσα στον τελικό και θα διεκδικήσουμε με αξιώσεις αυτό τον τίτλο και η καλύτερη ομάδα, και ο πιο τυχερός, θα κερδίσει. Εύχομαι και στις δυο ομάδες καλή επιτυχία».

Γιάννης Μαρκάκης (Προπονητής Α.Ο. Μινωταύρου Μουρνιών)


«Να ευχαριστήσουμε το Δήμο Χανίων και την Ε.Π.Σ.Χ., που μας δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστούμε στο καλύτερο γήπεδο και στο στολίδι του Νομού μας, στο γήπεδο Περιβολίων. Για εμάς είναι τιμή που συμμετέχουμε στο παιχνίδι για δύο λόγους, γιατί εκπροσωπούμε την ομάδα μας για μια ακόμα φορά στον τελικό και διότι γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό, που πιστεύω ότι είναι ακόμα πιο σημαντικό. Θεωρώ ότι θα γίνει ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ισάξιες ομάδες. Σίγουρα υπάρχει ενθουσιασμός και όρεξη και από τις δυο ομάδες. Ευελπιστώ να ευχαριστηθούν και οι 28 ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιηθούν τον τελικό του Κυπέλλου, όπως και οι φίλαθλοί τους, και των μεν και των δε, διότι ο τελικός είναι πάντα μια γιορτή του ποδοσφαίρου, στην οποία έχουμε την τιμή να εκπροσωπούμαστε και εμείς και η Σπάθα. 
Να κάνουμε ένα κάλεσμα στον κόσμο. Περιμένουμε να χειροκροτήσει ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, σε ένα γήπεδο που μέχρι στιγμής χειροκροτεί επαγγελματίες. Αυτή τη στιγμή είναι η γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και ευχόμαστε να μας συμπαρασταθούνε».

Χρήστος Παπαδογιάννης (Προπονητής Α.Π.Σ. Σπάθα Κολυμβαρίου)


«Θέλω κι εγώ από τη μεριά μου να ευχαριστήσω το Δήμο Χανίων και την Ε.Π.Σ. Χανίων, που μας δίνεται η δυνατότητα και φέτος στο υπέροχο γήπεδο που έχουμε στην πόλη μας να μπούνε οι ομάδες μας, της Σπάθας και του Μινωταύρου, ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές δηλαδή, που καθόμαστε απ’ έξω και χειροκροτούμε τους επαγγελματίες. Είναι μια μεγάλη δυνατότητα για εμάς, να χαρούμε, να ευχαριστηθούμε και να δείξουμε τις αρετές μας και η μία και η άλλη ομάδα. Παρακαλούμε τον κόσμο, επειδή τα έσοδα, προς τιμήν της Ε.Π.Σ.Χ., είναι κάθε χρόνο στα φιλανθρωπικά ιδρύματα, όχι μόνο να έρθουν για τις ομάδες μας, αλλά να έρθουν για να προσφέρουμε σε αυτά τα παιδιά που έχουν ανάγκη, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Θεωρώ ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Να είστε σίγουροι ότι κι εγώ και ο φίλος μου ο Γιάννης (σ.σ. Μαρκάκης) θα συμβάλλουμε σε αυτό, γιατί οι προπονητές πάνω απ’ όλα συμβάλλουν στην καλή διεξαγωγή του παιχνιδιού και εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει».

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook