Την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση των Αποκριάτικών Εκδηλώσεων 2014 που έλαβαν χώρα στην Κίσσαμο, εκφράζουν οι διοργανωτές, μέσα από ένα εκτενές ευχαριστήριο.

Ειδικότερα, απευθύνονται ευχαριστίες στην Καρναβαλική Επιτροπή που συντόνισε όλα τα διαδικαστικά, τις ομάδες και ιδιαίτερα του αρχηγούς τους που ανέλαβαν όλο το βάρος τη συμμετοχής τους, τους καρναβαλιστές, τα σχολεία, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς  και τους πολιτιστικούς συλλόγους των οποίων η συμβολή είναι καθοριστική για την διατήρηση αυτού του θεσμού.

Ιδιαίτερο ευχαριστήριο για τους  Χορηγούς του Κισσαμίτικου Καρναβαλιού που στήριξαν την όλη προσπάθεια, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα ότι θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή και τα επόμενα χρόνια, καθώς επίσης και τους Χορηγούς επικοινωνίας που συντέλεσαν στην προβολή των εκδηλώσεων, μεταξύ των οποίων και το Παγκρήτιο Ειδησεογραφικό portal Flashnews.gr.

Ειδική μνεία δίνεται επίσης, στους εθελοντές του Καρναβαλιού για την πολύτιμη βοήθεια τους και φυσικά όλους τους παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις.

Με την ευκαιρία των ευχαριστήριων, οι διοργανωτές υπενθυμίζουν τα κερδοφόρα νούμερα της λαχειοφόρου αγοράς.

Το επόμενο ραντεβού, δίνεται για το 2015, με την πεποίθηση ότι οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα έχουν την ίδια ανταπόκριση και επιτυχία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook