Συνεχίζει τον κύκλο επαφών του μεθαύριο Τετάρτη ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, καταδεικνύοντας την σημασία που αποδίδει στην συνεργασία και την συμπόρευση με τις παραγωγικές δυνάμεις της πόλης.

Στρατηγική επιλογή του επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Δύναμη Πολιτών», είναι η ανάπτυξη σε όλο το Δήμο Ηρακλείου. Προαπαιτούμενο δε, για την επίτευξη αυτού του στόχου, είναι ο ειλικρινής και ουσιαστικός διάλογος με τους φορείς που απαρτίζουν τον παραγωγικό ιστό.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ Λαμπρινός και μέλη του συνδυασμού θα συναντηθούν με τις διοικήσεις και εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Ηρακλείου-ΟΑΣΝΗ-, του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων ν. Ηρακλείου Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Η..

Το μέλλον των αγροτικών εκμεταλλεύσεων , η σύνδεση της πρωτογενούς παραγωγής με το εμπόριο και την μεταποίηση, τα επιμέρους προβλήματα των εμπόρων και των βιοτεχνών διαμορφώνουν την ατζέντα του διαλόγου.

Οι επικείμενες συναντήσεις αποτελούν άλλο έναν κρίκο στην αλυσίδα των επαφών του κ. Λαμπρινού και διακατέχονται από το ίδιο πνεύμα, αυτό της συνεργασίας και της ενεργοποίησης. Φιλοσοφία του επικεφαλής και των μελών της κίνησης είναι ότι δεν υπάρχουν «μαγικές» λύσεις, η ενεργοποίηση και η συμμετοχή όλων μας είναι το κλειδί για αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης, για λειτουργική πόλη και για κοινωνική συνοχή.

Πρόγραμμα συναντήσεων του κ. Β. Λαμπρινού

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

• Επίσκεψη στα γραφεία της ΟΑΣΝΗ, στις 11 π.μ., και συνάντηση με τον πρόεδρο της Γιώργο Τζωρτζάκη και μέλη του Δ.Σ.
• Επίσκεψη στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου, στις 2.45 μ.μ. και συνάντηση με τον πρόεδρο Μανώλη Κουμαντάκη και μέλη του Δ.Σ.
• Επίσκεψη στα γραφεία την Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Η, στις 7 μ.μ. και συνάντηση με τον πρόεδρο Χαράλαμπο Λεκάκη και μέλη του Δ.Σ.