Αυξημένες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές στις πεδινές περιοχές κυρίως της Ανατολικής Ηπειρωτικής Ελλάδας, χιονόνερο ή χιόνι στα ημιορεινά της Βόρειας Ελλάδας και χιόνια στα ορεινά, περιμένουμε την Τρίτη 11 Μαρτίου 2014.
Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα, θα κυμανθεί από -1 έως 8 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα με τη μέγιστη στη Δυτική Μακεδονία και τη Θράκη στους 5 βαθμούς, από 4 έως 8 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 12 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 4 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στις Κυκλάδες και το Βόρειο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση.
Αυξημένες κατά περιόδους νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βόρεια και ανατολικά του νομού και λίγα χιόνια στην Πάρνηθα, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό.
Συννεφιά και κρύο, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 7 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook