Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. 
Για αύριο Τετάρτη 12/3, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.
Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. 
Για αύριο Τετάρτη 12/3, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 12 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.
Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. 
Για αύριο Τετάρτη 12/3, προβλέπεται συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 11 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.
Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου και ανέμους, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 ποφόρ. 
Για αύριο Τετάρτη 12/3, προβλέπεται αίθριος καιρός, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 12 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook