H Δημοτική Αρχή συνεχίζει την έμπρακτη στήριξη στην προσπάθεια του αγροτικού κόσμου του Δήμου Ηρακλείου για την προώθηση και προβολή των Κρητικών τοπικών προϊόντων με εκθέσεις και άλλες εκδηλώσεις όπως τη Γιορτή Κρασιού στις Δαφνές.
Στα πλαίσια αυτά ο Δήμος Ηρακλείου έπειτα από συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δαφνών βοήθησε ώστε να ενταχθούν σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ η προβολή των πολιτιστικών εκδηλώσεων και των τοπικών προϊόντων μέσω της Γιορτής Κρασιού. 
Έτσι λοιπόν για την υλοποίηση αυτών των δράσεων ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης υπέγραψε τη Διακήρυξη για τον Ανοικτό Πρόχειρο Διαγωνισμό παρουσία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Δαφνών κ. Βασίλη Πετρογιάννη και του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαφνών κ. Βαγγέλη Περδικάκη ,της Γραμματέως του Συλλόγου κ. Στέλλας Τσουδής και του πρώην Προέδρου του Συλλόγου κ. Γιάννη Αλμυράκη για την πρόταση :
«Στήριξη και εμπλουτισμός εκδηλώσεων προβολής τοπικών προϊόντων Δήμου Ηρακλείου»
Ο Διαγωνισμός θα διενεργηθεί την Τρίτη 8 Απριλίου 2014, και ώρα 10:00 π.μ. στα γραφεία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου στην Αλικαρνασσό.

Δημιουργείται Εκθετήριο και Κέντρο Γευσιγνωσίας στις Δαφνές

ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ για μια σημαντική παρέμβαση που αφορά το Εκθετήριο Προϊόντων και του Κέντρου Γευσιγνωσίας στις Δαφνές.
Το έργο αυτό αφορά την αξιοποίηση των Δημοτικών Κτιρίων (γερμανικές αποθήκες ,παλαιό ταχυδρομείο, το κτίριο όπου στεγαζόταν ο αστυνομικός σταθμός και του περιβάλλοντα χώρου) τα οποία θα αναπαλαιωθούν και θα αποκατασταθούν.
Το κτίριο θα περιλαμβάνει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, Εκθετήριο Αγροτικών προιόντων και Κέντρο Γευσιγνωσίας.

Γιάννης Κουράκης: Στηρίζουμε τον αγροτικό τομέα και τα τοπικά προϊόντα

Μια από τις βασικές μας προτεραιότητες ,δήλωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης είναι η στήριξη των αγροτών και ιδιαίτερα των νέων ,η προώθηση των τοπικών ελαιοκομικών και αμπελουργικών προϊόντων στις Δαφνές αλλά και σε άλλες περιοχές του Δήμου Ηρακλείου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook