Σάλο και αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ διαφήμιση γνωστής εταιρείας ρούχων που αφήνει άσχημα υπονοούμενα για το Μπαγκλαντές!

Η Αμερικανική εταιρεία ρούχων American Apparel έχει δημιουργήσει θόρυβο στις ΗΠΑ με την τελευταία της διαφήμιση ρούχων στην οποία υπάρχουν υπονοούμενα για τις συνθήκες εργασίας στο Μπαγκλαντές.

Συγκεκριμένα, στην διαφήμιση της εταιρείας που φιλοξενείται στο περιοδικό Vice εμφανίζεται η 22χρονη Maks με καταγωγή από την Ντάκα του Μπαγκλαντές, η οποία ποζάρει γυμνόστηθη και πάνω στο στήθος της αναγράφεται η φράση:«Made in Bangladesh».

\"\"

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι η διαφήμιση θέλει να καταδείξει πως η American Apparel κατασκευάζει όλα τα ρούχα της στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες και όχι στο εξωτερικό, όπως κάνουν άλλες εταιρείες ρούχων στις ΗΠΑ.

\"\"

Ο ιδιοκτήτης της Apparel έχει καταγγείλει στο παρελθόν τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας που επικρατούν σε εργοστάσια ρούχων του Μπαγκλαντές, όπου πρόσφατα ένα κτίριο όπου στεγάζονταν δεκάδες βιοτεχνίες ρούχων κατέρρευσε παρασύροντας στον θάνατο 200 εργαζόμενους.

\"\"

Πάντως η συγκεκριμένη εταιρεία ρούχων έχει και στο παρελθόν κατηγορηθεί για τις αμφιλεγόμενες διαφημίσεις της.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook