Η Heather Bayliss νιώθει καταδικασμένη. Αν και έχει ανάγκη από έναν σύντροφο, δεν μπορεί να βρει εξαιτίας της ασθένειάς της η οποία την κάνει να τρομοκρατείται απέναντι στην αγάπη.

Συγκεκριμένα η 39χρονη πάσχει από Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή (OCD) αλλά και από το σύνδρομο του Asperger (μια μορφή αυτισμού).

article-2578141-1C2F8AA500000578-601_634x338.jpg

Εδώ και τρία χρόνια κανένας δεν την έχει επισκεφτεί στο σπίτι της από το οποίο βγαίνει μόνο για να ψωνίσει ή να δει την μητέρα της.

Στην σκέψη και μόνο ότι θα γνωρίσει καινούργιους ανθρώπους ή ότι θα βρεθεί σε δημόσιους χώρους αγχώνεται πάρα πολύ και παθαίνει πανικό.

Επίσης το βρίσκει αδύνατο να βγει για ραντεβού καθώς είναι μικροφοβική. «Ο κύριος φόβος μου είναι ότι μπορεί να κολλήσω κάτι από οποιονδήποτε έρθω σε επαφή. Μέχρι και το να κάτσω σε καρέκλα εστιατορίου με τρομάζει..»

Η Heather Bayliss παρ' όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να βρει τον κύριο τέλειο μέσω sites που εξειδικεύονται στις γνωριμίες.

«Στο προφιλ που έχω φτιάξει είμαι απόλυτα ειλικρινής. Μιλώ και για τις ασθένειες μου όμως αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην λάβω κανένα μήνυμα από κάποιον που να ενδιαφέρεται. Όμως σκέφτομαι πως πρέπει να λέω την αλήθεια..»